Zbog ovih prizora mnogi se pitaju da li je ona žena ili boginja: Na ovakvom telu teško je naći manu

Poznata pevačica oduševila sve svojim izgledom bez šminke u bikiniju

  • 1
Nikol Šerzinger

Nikol Šerzinger; Foto: Instagram/nicolescherzinger

Popularnoj pevačici i članici muzičke grupe "Pussycat Dolls", 42-godišnjoj Nikol Šerzinger hvaljenje zavidnom figurom na društvenim mrežama nije strano, ali čini se da je poslednjom objavom uspela da nadmaši sve prethodne.

Naime, Nikol je pozirala u meksičkoj pustinji u minijaturnom bikiniju u kom su njene obline i top forma došli do izražaja i ostavilo njenih skoro pet miliona obožavatelja bez daha. Ono što ih je dodatno očaralo je i njeno lice bez trunke šminke i prirodna lepota.

Pevačica se nedavno javila i sa odmora koji je provela na Havajima, zajedno sa svojim dečkom Tomom Evansom, a usput je posetila i svoju porodicu koja tamo živi.

Naime, Nikol je i sama rođena na egzotičnom ostrvu, ali kao devojčica se s majkom preselila u Kentaki. Otac ih je napustio kada je imala samo dve godine, a njena majka se kasnije udala za Garija Šerzingera koji je usvojio Nikol i ona je počela da koristi njegovo prezime.

Ni sama nije imala baš puno sreće u ljubavi, sve dok nije upoznala svojeg sadašnjeg dečka Toma, od kog se odvaja u retkim trenucima. Par je zajedno od kraja 2019. godine, a poslednjih godinu dana proveli su na plažama širom sveta.

Od aprila prošle godine posetili su Portugal, Turks i Kaicos, Svetu Luciju i Havaje, a svoja putovanja zabiežili su i na Instagramu gde su se redovno hvalili svojim isklesanim i osunčanim telima.

Nikol je prije Toma ljubila šest godina mlađeg vozača formule Luisa Hamiltona i bugarskog tenisera Grigora Dimitrova, od kog je starija čak 13 godina.

Zanimljivo je i da je Evansov bend "Try Star" pre nego je potvrdila vezu s njim izbacila iz takmičenja "X Factor: Celebrity", gde je članica žirija, i to navodno kako bi "spasila njihovu vezu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    23. jun 2021 | 16:19

    Pa i jeste boginja,em je egzotična,em je totalno zategnuta,a plus I nije metar I žilet...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA