≫ 

Biberovi posetili Makrona! Hejli blista, a svi gledaju u Džastinove noge: "Šta si to obuo, jadniče?"

"Mogao si makar cipele da obuješ", "Prava pop zvezda, baš mi je drago što je ostao svoj", "Savršeni par", glasili su komentari fanova

  • 2
Džastin Biber, Hejli Biber Džastin i Hejli Biber; Foto: Tanjug/AP

Džastina Bibera i Hejli Biber su u ponedeljak ugostili francuski predsednik Emanuel Makron i njegova supruga Brižit u Jelisejskoj palati u Parizu.

Naime, tom prilikom kanadski pevač je dao sve od sebe da se obuče poslovno, no propustio je jedan detalj, zbog koga ga obožavatelji ismevaju.

Džastin je za tu priliku obukao odelo, raskopčanu košulju i plave patike, a mnogo mu zameraju zašto nije obuo cipele. 

Prema pisanju francuskih medija, pevač je tražio da se sastane sa Makronom kako bi razgovarali o "problemima mladih".

Pridružila mu se i njegova supruga Hejli (24) koja je izgledala fantastično u bež haljini "bez leđa" i sandalama na vezivanje. No, neki kažu da je previše bila razgolićena za tako formalan sastanak.

Makron i Bridžit bili su oličenje šika klasičnog šika, a 68-godišnjakinja je tom prilikom pozirala u beloj haljini, belom mantilu i bež salonkama.

Francuski mediji kažu da je Džastin bio samo u prolazu kada je odlučio da pozove Makrona na sastanak, a da je baš toga bio i Dan muzike u Parizu. Pevač i manekenka su zatim uslikani dok su izlazili iz palate, a tom prilikom lepotica je ponela braon tašnu od krokodilske kože i naočare za sunce.

Fanovi su kritikovali Bibera jer je za tako bitan sastanak obukao patike, koje je pre toga nosio za šetnju po gradu u dukserici.

"Šta si to obuo, jadniče?", "Mogao si makar cipele da obuješ", "Prava pop zvezda, baš mi je drago što je ostao svoj", "Savršeni par", glasili su komentari fanova.

Fotografije sa sastanka pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojko

    22. jun 2021 | 20:59

    Može da obuje šta hoće, bar je poveo preribu sa sobom a ne maminu drugaricu kao neki sa slike...

  • Mila

    22. jun 2021 | 19:44

    Malo su se pogrlili.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA