≫ 

Stavili tačku na svoju vezu, pa je "obrisali": Parovi koji su raskinuli, a danas uživaju u ljubavi

Oni su shvatili da su savršeni par, uprkos problemima

  • 0
Poznati parovi, Ben Affleck and Jennifer Lopez, Behati Prinsloo and Adam Levine, rlando Bloom and Katy Perry Foto: Profimedia

Ljubav može biti komplikovana, čak i kada ste svetska zvezda. Dokaz su brojni parovi, koji su svojevremeno raskinuli, a danas uživaju u ljubavi.

Predstavljamo vam listu parova koji su se prvo zabavljali, a zatim raskinuli, a i danas uživaju u svojoj ljubavi. Neki od njih su stali i na lud kamen, a neki zatim dobili i decu.

Ovo je pet parova o kojima se najviše piše.

Điđi Hadid i Zejn Malik

Manekenka i pevač su se zabavljali dve godine pre nego što su raskinuli u martu 2018.

Usledilo je nekoliko viđanja u aprilu i maju iste godine, pre nego što je Điđi u junu 2018. godine na svom Instagram Storiju potvrdila da su se pomirili.

Još veća potvrda stigla je u septembru 2020. godine kada je na svet došla njihova ćerkica Kai.

Ben Aflek i Dženifer Lopez

Slavni Benifer par je ponovo aktuelan na sreću miliona fanova širom sveta. Zgodni par je bio zajedno od 2002. do 2004. godine, kada su raskinuli veridbu i kada je Ben otkazao venčanje 3 sata pre same ceremonije. Čini se da su sva loša sećanja zaboravljena i oni sada uživaju u obnovljenoj romansi na relaciji Los Anđeles - Majami.

Adam Levinj i Behati Prinslo

Frontmen benda “Maroon 5” je raskinuo vezu s Viktorijinim anđelom Behati, kako bi “smuvao” njenu koleginicu Ninu Adgal, a zatim raskinuo s Ninom kako bi ipak zaprosio Prinslo. Čini se da je pevač morao da se zabavlja s drugom devojkom kako bi shvatio koja je prava.

Par se venčao 2014. godine i imaju dve ćerke.

Pink i Kori

Brak je pravi posao - dokazali su pevačica Pink i njen muž Kori Hart kada su se rastali nakon dve godine braka 2008. godine (bez službenog razvoda), da bi 2009. godine ponovo počeli da se "zabavljaju", što im je omogućilo da obnove brak. Dočekali su ćerku Vilou 2011. godine i sina Džejmsona 2016. godine.

Keti i Orlando

Pevačica i glumac su raskinuli 1.marta 2017. godine nakon godinu dana zabavljanja, međutim u avgustu iste godine par je viđen na koncertu Eda Širana. U februaru 2019. par je objavio veridbu, a nedavno su dočekali svoju prvo zajedničko dete - ćerkicu Dejzi Dav, od koje se ne odvajaju i često pokazuju koliko se vole. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA