≫ 

Devojka vatrenog Italijana, za kojim "lude" devojke otkrila: "Jednako me privlače i muškarci i žene"

- Poziram, volim, pokazujem zadnjicu na Instagramu. U međuvremenu pišem poeziju i feministkinja sam - piše u opisu njenog profila na Instagramu

  • 3
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija

Damiano Dejvid; Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Devojka pobednika Evrovizije Damiana Davida (22) i poznata influenserka Đorđa Soleri (25) često deli golišave fotografije, a odgovara i na škakljiva pitanja svojih obožavatelja.

Naime, ona je i ovog puta odlučila da otkrije neke informacije svojim pratiocima kojih ima 302.000. Osvrnula se na svoju seksualnu orijentaciju i otkrila da je biseksualka.

- Seksualno sam fluidna, što znači da me jednako privlače muškarci i žene - napisala je Damianova devojka.

Mnoge je zanimalo i da li je njena veza s frontmenom benda "Maneskin" u skladu s njenim feminističkim stavovima.

- Što je tu nefeminističko? Imati slavnog dečka nije u skladu s feminizmom? Ili bi bilo feminističnije zauvek skrivati ​​vezu. Mislim, to je divna stvar, zar ne? - istakla je.

Inače, Đorđa i Damiano su zajedno četiri godine i iako su vezu dugo skrivali od javnosti, muzičar je nedavno u svojim Instagram Storijima prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju kojom je potvrdio da su par.

- Nakon četiri godine možemo reći, zar ne - napisao je uz objavu Damiano, kog na Instagramu prati više od 1,7 miliona ljudi.

Pre nego što je David pobedio na Evroviziji i saznalo se ko mu je devojka, Soleri je bila poznata influenserka, no pratilo ju je skoro duplo manje ljudi nego sad, odnosno oko 170.000.

Njenim pratiocima se posebno sviđaju njene mnogobrojne tetovaže i provokativne fotografije koje često objavljuje.

- Poziram, volim, pokazujem zadnjicu na Instagramu. U međuvremenu pišem poeziju i feministkinja sam - piše u opisu njenog profila na Instagramu.

Njeni pratioci joj se dive jer često ističe svoju borbu s depresijom, a ispričala je i kako boluje od vulvodinije. Radi se o bolesti bez dijagnoze koja izaziva bol u spoljnom delu vulve. Zbog te bolesti su joj seksualni odnosi veoma bolni, a ispričala je kako je sebi obećala da će pomoći ženama s istim problemom.

Italijanski mediji su pisali i da su pevač i Đorđa vereni, a to je odao jedan komentar na njenoj sliku. Naime, ona je napisala u opisu: "Pitajte me jesam li srećna?"

- Moram li te uopšte pitati? Verena si za muškarca na kom ti celi svet zavidi - napisala je Damianova obožavateljka.

Đorđa je bila velika podrška svome dragom i njegovu bendu na Evroviziji pa je pozivala svoje pratioce na Instagramu da glasaju za "Maneskin", a nije skrivala ni svoje oduševljenje pobedom Italije na takmičenju.

Nije joj zasmetalo ni što je Damiano tokom pobedničke izvedbe pesme "Zitti e buoni" strasno u usta poljubio kolegu bubnjara Itana Torčija, koji se prepustio tome, a navodno je nakon nastupa podelio još nekoliko poljubaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA