Ben Aflek priprema veliko iznenađenje za Dženifer Lopez na njen 52. rođendan?

- Ben želi da pruži njihovoj ljubavi još jednu priliku i planira romantičnu prosidbu na pevačičin 52. rođendan 24. jula - rekao je izvor stranim medijima

  • 0
Dženifer Lopez

Dženifer Lopez; Foto: Instagram/jlo

Američki glumac Ben Aflek (48) planira da zaprosi latino divu Dženifer Lopez (51) za njen 52. rođendan sledećeg meseca, tvrdi izvor blizak paru.

Naime, holivudski par je obnovio svoju vezu krajem aprila ove godine, 17 godina nakon što su slavno raskinuli veridbu samo 4 saa pre venčanja 2004. godine. A sada je izvor blizak paru potvrdio da je par nastavio tamo gde su stali pre toliko godina i da žele zajedničku budućnost.

- Ben želi da pruži njihovoj ljubavi još jednu priliku i planira romantičnu prosidbu na pevačičin 52. rođendan 24. jula - rekao je izvor magazinu "Closer".

Pre toga, Ben je Dženifer zaprosio s vereničkim prstenom od 6,1 karata ružičastog dijamanta 2002. godine nakon dva meseca veze. Kao razlog njihovog raskida par je naveo preteranu pažnju medija.

No, sada ponovo uživaju u ljubavi i čini se da cvetaju od sreće.

Dženifer se pet meseci nakon njihovog raskida u prošlosti udala za pevača Marka Entonija (52) s kojim je dobila blizance Emu (13) i Maksa (13). Kad ju je Mark zaprosio, učinio je to s dijamantom Harija Vinstona teškim 8,5 karata. Prsten je procenjen na oko milion dolara. 

Pevačica se prvi put verila s 28 godina za vlasnika restorana Ođanija Nou (47). Ođani ju je zaprosio s dijamantskim prstenom u obliku kruške, u iznosu oko 95.000 dolara. Par se nakon 10 meseci braka rastao.

Za koreografa Krisa Džada (51) udala se 2001. godine, on joj je na ruku stavio dijamantski prsten smaragdnog reza čija je procenjena vrednost oko 955.000 dolara. Par se rastao nakon godinu dana.

Dženifer do oltara nije stigla s Aleksom Rodrigezom (45), veridbu su raskinuli sredinom aprila i Dženifer se vratila bivšem vereniku, Benu nakon 17 godina.

Aleks Rodrigez (45) izabrao je dijamantski verenički prsten s smaragdnim rezom od 15 karata. Njegova cena se procenjuje na oko 1,6 miliona dolara. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA