≫ 

Muka joj je od iskorišćavanja: Britni Spris konačno rešila da pred sudom progovori o svom ocu

Džejmi Spirs se mešao u sva Britnina pitanja, a sada će ona posle toliko godina prvi put govoriti na sudu

  • 2
Britney Spears, Britni Spirs

Britni Spirs; Foto: Tanjug/AP

Nekadašnja pop princeza Britni Spirs (39) rešila je da progovori o svom ocu koji ima starateljstvo nad njom i to pred sudom.

Naime, Britni će dati svoje svedočenje pred sudom o ocu koji, odlukom suda i stručnjaka ima kontrolu nad njenim životom već 13 godina.

Njeno saslušanje izazvalo je veliku pažnju obožavaoca koji su svojevremeno i pokrenuli akciju "Oslobodite Britni" jer smatrali da je ona ugrožena od strane svog tate Džejmija Spirsa.

Ročište je zakazano samo dan nakon što su u "The New York Times" objavljeni poverljivi dokumenti koji govore o tome da se Spirsova godinama protivila mnogim ovlašćenjima koje je nad njom imao njen otac.

Holivudska zvezda do sada nije svedočila na ovu temu, već ju je njen advokat predstavljao pred sudom. Ipak, advokat je sada insistirao da ona lično ispriča svoju stranu priče pred institucijama.

Poverljiva sudska dokumena do kojih je došao "The New York Times" otkrivaju da je Britni Spears izrazila ozbiljno protivljenje funkciji staratelja koju nad njom ima njen otac i smatrala je da je ta funkcija postala opresivno i kontrolišuće sredstvo protiv nje.

Britni je otkrila da se njen otac mešao u sva njena pitanja, poput toga s kim se zabavlja, kao i da joj nije dozvolio da prefarba kuhinjske ormariće, jer je rekao da bi takva vrsta renoviranja bila veoma skupa.

- Muka joj je od iskorišćavanja i rekla je da ona radi i zarađuje novac, ali da su svi oko nje na njenom platnom spisku - napisao je istražitelj u dokumentima.

Godine 2019. Britni je rekla sudu da se osećala kao da je primorana od strane oca da ostane u ustanovi za mentalno zdravlje i da nastupa na koncertima protiv svoje volje.

Video: Britni u leopard kombinezonu šokirala plesnim pokretima: Ova mačkica voli da grize

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA