Demi Rouz "zaboravila" grudnjak! Zbog ovih kadrova biće vam jasno zašto joj je nadimak Vrela Ruža

- Pozdrav, voljeni. Radim na svom novom najvrelijem sadržaju za sve vas - poručila je Vrela Ruža

  • 1
Demi Rose, Demi Rouz Demi Rouz; Foto: Instagram/demirose

Manekenka Demi Rouz (26), koju na našim prostorima zovu Vrela Ruža, napokon je dočekala da i kalendarski krene njeno omiljeno godišnje doba.

Naime, u kupaćim kostimima šeta se po Ibici već mesecima, ali s vremena na vreme znala je da "sakrije" obline u toplijim odevnim kombinacijama.

Ovih dana oduševila je pratioce na društvenim mrežama još jednom atraktivnom fotografijom. Zaboravila je da obuče grudnjak, pa je istakla bujne grudi u prvi plan, a imala je i važnu poruku.

- Pozdrav, voljeni. Radim na svom novom najvrelijem sadržaju za sve vas - poručila je.

Fatalna Demi otkrila je kako ima mirniju stranu karaktera i da uživa u tome da ponekad uspori.

- Čitanje, provođenje vremena s mojim ljubimcima i prijateljima, putovanja, istraživanja, lečenje zvukom, učenje, edukacija - nabrojala je kao stvari koje ju čine srećnom.

Podsetimo, Demi je pre dve godine izgubila oca Berija (80), a nakon samo osam meseci i majku Kristin, koja je imala 63 godine.

- Teško mi je da se nosim s tim koliko se život menja i koliko moram biti snažna. Nije sve savršeno sve vreme, a nemam uvek ni dovoljno samopouzdanja - priznala je uplakana Demi u nedavno objavljenom Instagram videu.

Veze koje je imala do sada nisu uspevale ali se i dalje nada nekome ko će kroz život biti uz nju.

- Napastovali su me dok sam bila dete, maltretirali su me u školi i povredili su me brojni bliski ljudi. Prošla sam i veliku tugu kada sam izgubila dvoje ljudi koje volim najviše na svetu. Još pokušavam sve to da prebolim, ali shvatam da me je sve to oblikovalo u osobu kakva sam danas - rekla je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA