≫ 

Dokle više? Kloi Kardašijan i Tristan Tompson raskinuli: Košarkaš ponovo uslikan u prevari sa 3 žene

Košarkaš je uslikan prošlog vikenda kako ulazi u sobu jedne vile u Los Anđelesu s tri nepoznate devojke

  • 1
Kloi Kardašijan

Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Kloi Kardašijan i košarkaš Tristan Tompson su ponovno raskinuli, javljaju svetski mediji.

Naime, vest o njihovom raskidu pojavila se nakon što su Tompsona paparaci uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Anđelesu s tri devojke proteklog vikenda.

Iako njihovi prijatelji tvrde kako je par raskinuo još pre nekoliko nedelja, prošlog četvrtka su zajedno pozirali zajedno s ćerkicom Tru, pa se činilo kako njihova ljubav i dalje cveta.

- Oni se odlično slažu i nema drame. Sve je otvoreno, ali i dalje su istog mišljenja po pitanju ćerkice Tru i planiraju zajedno da je odgajaju - rekao je njihov prijatelj.

Tristan je na jednoj privatnoj žurki na Bel Airu proteklog vikenda nestao u sobi s tri devojke, odakle je izašao pola sata kasnije. Pre privatne žurke, košarkaš je bio s prijateljima u jednom klubu gde je ispijao skupa pića, a svedoci su rekli kako je pipkao misterioznu ženu, pa je s njom razmenjivao nežnosti.

Kloi još uvek ništa nije komentarisala, ali čini se kako će zažaliti što mu je pružila novu šansu nedavno.

Podsetimo, Tristan je varao Kloi čak i za vreme trudnoće. Košarkaš je viđen s nekoliko misterioznih žena u intimnom druženju, a u februaru 2019. godine uhvaćen je kako ljubi Džordin Vuds, najbolju prijateljicu Kloine sestre Kajli Džener. Ubrzo nakon toga su raskinuli.

Vreme izolacije zbog pandemije korona virusa Kloi i Tristan su proveli zajedno sa svojom ćerkom, a ona je tada govorila kako je jasno da se on dosta promenio, no čini se da to nije istina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA