Džastin Timberlejk uputio podršku bivšoj: " Šaljem Britni svoju ljubav, bez obzira na prošlost"

- Želim da imam mogućnost da se udam i rodim još jedno dete, ali starateljstvo me u tome sprečava - otkrila je pop princeza

  • 2
Britni Spirs

Britni Spirs; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Britni Spirs (39) rekla je u sredu sudiji odgovornom za nadzor njenog kontroverznog starateljstva da želi svoj život nazad i da se završi 13-godišnje starateljstvo koje njen otac ima nad njom.

Po ovom pitanju, nakon Britninog saslušanja oglasio se i njen bivši dečko Džastin Timberlejk s kojim je bila početkom 2000-ih godina. Naime, on je na Tviteru napisao:

- Posle ovoga što smo videli danas, svi bismo morali da podržimo Britni u ovom trenutku. Bez obzira na našu prošlost, dobru i lošu, i koliko god davno bilo... Ono što joj se sada događa jednostavno nije u redu. Nijedna žena nikada ne sme biti ograničena da donosi odluke o svom telu - započeo je on.

- Niko nikada ne bi trebalo da bude držan protiv svoje volje... Niti da ikada mora da traži dozvolu za pristup svemu onome za šta je toliko naporno radila - dodao je on.

- Džesika i ja u ovo vreme šaljemo svoju ljubav i apsolutnu podršku Britni. Nadamo se da će sud i njena porodica to ispraviti i pustiti je da živi kako ona želi - zaključio je Džastin.

Naime, Britni je preklinjala sudiju da okonča starateljstvo koje traje već jako dugo.

- Zaista verujem da je ovo starateljstvo pravo nasilje - rekla je u svom 25-minutnom govoru.

- Želim da imam mogućnost da se udam i rodim još jedno dete, ali starateljstvo me u tome sprečava. Osećam se zarobljeno, napastovano i usamljeno - rekla je pevačica.

Spirsova je dodala da ima ugrađenu kontracepciju i da ne sme da ide kod doktora "jer oni ne žele da ima decu"

- Nisam ovde da bih bila nečiji rob - dodala je.

- Traumatizovana sam. Nisam srećna. Ne mogu da spavam - rekla je.

- Tako sam besna i plačem svaki dan - dodala je.

Sudija Vrhovnog suda u Los Anđelesu Brenda Peni rekla je da joj treba formalna peticija predata sudu u kojoj se traži prekid starateljstva pre nego što bude mogla da preduzme bilo kakvu akciju.

Peni je pohvalila Spirs jer je progovorila.

- Znam da je trebalo puno hrabrosti - rekla je Peni pa nastavila:

- Želim da vas ponovo pohvalim što ste zaista iskoračili i istupili kako bismo čuli vaše misli, ne samo ja već i svi koji su učestvovali u ovom slučaju - dodala je ona.

Pevačicin otac Džejmi Spirs je nakon šokantnog saslušanja popularne pevačice objavio službenu izjavu. Džejmi je istakao kako jako voli svoju ćerku.

- Žao mu je što vidi da ona toliko pati i da je u tolikoj boli. Gospodin Spirs jako voli svoju ćerku - piše u izjavi koju su objavili njegovi advokati.

Pevačicin otac navodno je prodao kuću u kojoj je Britni odrasla i trenutno živi u kombiju, a upravo tamo drži uspomene iz njene bogate karijere.

On poslednjih 13 godina ima kontrolu nad Britni i njenim bogatstvom koje se procenjuje na 60 miliona dolara, dok njoj nedeljno daje 2000 dolara.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duki

    24. jun 2021 | 13:32

    Sta reci ovo je velika zalost sta su snjom uradili ,a jos veca sto nema svoju slobodu .U pravu je sto kaze da je njen zivot,zivot robinje.

  • Natašaprezime2puta

    25. jun 2021 | 23:25

    Justin.... Ja prislno stavljena tri puta, ali opet krade pare a u kombiju živi o bože

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA