≫ 

"One rastu i rastu": Selma Hajek objasnila kako su joj grudi iz godine u godinu sve veće

- Ne postoji datum isteka roka trajanja za žene. Ovo razmišljanje mora nestati - rekla je glumica

  • 4
Salma Hayek, Selma Hajek Selma Hajek, Foto: Instagram/salmahayek

Holivudska zvezda Selma Hajek (54) je senzualna i talentovana - prava prirodna lepota. Ili možda ne? Poslednjih godina izgled Hajekove se mnogo promenio, posebno u predelu grudi, kako misle mnogi obožavaoci.

Mekskička lepotica odlučila je da razreši misteriju, te je otkrila da li je uvećavala grudi.

Na „Crvenom stolu“ sa Jadom Pinkett Smith (49), Hajek je dala odgovor i rekla da je na njoj sve prirodno. Međutim, ona tačno zna zašto obožavaoci mogu da misle suprotno.

- Mnogi ljudi su rekli da sam povećavala dojke. Ne zameram im to! Grudi su mi bile manje! Baš kao i ostatak mog tela - rekla je glumica.

- Postoje neke žene kojima dojke rastu dok se debljaju, a drugim ženama rastu kad doje decu.. U nekim slučajevima rastu u menopauzi - objasnila je Selma i nastavila:

- Ja sam slučajno jedna od žena kojoj se to dogodilo svaki put! Kada sam se udebljala u trudnoći i tokom menopauze.

Dakle, fizičke promene su prirodne, kaže Hajek. Ali iako bi to poželele mnoge žene, glumici nije uvek bilo lepo. Ponekad je bilo i bolno.

- One rastu i rastu. Puno i puno veličina. I moja leđa su zaista patila od toga  - rekla je.

Nije tajna da je Hajek u menopauzi. Ne brine da će ostariti, ali ona je mnogo više zabrinuta zbog predrasuda u ovom kontekstu.

- Ne postoji datum isteka roka trajanja za žene. Ovo razmišljanje mora nestati. Jer nekoga možete "razbiti" u bilo kom dobu. Možete se izjasniti u bilo koje doba, možete sanjati u bilo koje doba, možete biti romantični u bilo kojem dobu - rekla je Hajekova i dodala:

- U svakom trenutku imamo pravo da budemo voljeni onakvi kakvi jesmo. Nismo ovde samo da pravimo bebe, nismo samo da bismo bile majke muškarcima. Nismo ovde samo da služimo svemu i svima oko nas.

Video: Ispali stomaci, tilovi sa mature: Glumice na crvenom tepihu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lea

    24. jun 2021 | 16:38

    Pogotovo kod nas, predrasuda milion...sve iz kuce ide, sa tv-a, ma ludilo kako se to sistematski servira. Tipa ako predjes neke godine gdr smes da djuskas u klubovima i bla bla...da daaa, deca gledaju kao da si lud. To iz kuce ide, mama radja, kuva brine nekad izadje za 8. mart Da vam kazem, ja se provodim super i skoro cu 39 godinu da napunim i tako me bili uvo.

  • Danijel

    24. jun 2021 | 22:39

    Prirodna ili ne, izgleda odlično. I duplo mlađe da joj pozavide.

  • baba smilja iz darosave

    24. jun 2021 | 16:39

    ako je salma zasto je kod nas selma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA