≫ 

Rijana zaboravila brushalter, a zbog opakog proreza pitanje je da li je išta imala ispod haljine

Mnogi nagađaju da nije nosila ni gaćice jer je sve vreme pokušavala rukom da pokrije intimni deo...

  • 0
Rihanna, Rijana Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana se retko pojavljuje u javnosti u poslednje vreme, ali je zato svaki njen izlazak propraćen do poslednjeg detalja.

Naime, 33-godišnja pevačica je u sredu uveče bila na sastanku sa svojim dečkom, 32-godišnjim reperom A$AP Rockijem u Njujorku, a pokazala je i nešto više nego što je planirala.

Rijana se pojavila u ružičastoj haljinici s visokim prorezom i dubokim dekolteom, a bilo je više nego jasno da je grudnjak ostavila kod kuće. Na glavi je imala plišani ružičasti šešir, a sjajno raspoložena nije nimalo marila što je slikaju paparaci.

Mnogi nagađaju da nije nosila ni gaćice jer je sve vreme pokušavala rukom da pokrije intimni deo, iako je haljina uglavnom bila prozirna.

Reper i pevačica razmenjivali su nežnosti i svi su se okretali za njima, ali to ih nije sprečilo da uživaju u svojoj ljubavi.

Podsetimo, Rijana je krajem prošle godine potvrdila vezu s reperom A$AP Rockijem nakon čega više ne skrivaju da su par, ali su se retko pojavljivali u javnosti zbog pandemije korona virusa.

Inače, Rijana je početkom 2020. raskinula trogodišnju vezu s milijarderom Hasanom Džamilom, a nakon samo nekoliko meseci počele su da kruže glasine o njoj i A$AP Rockiju koje su se na kraju pokazale kao istinite.

Pevačica i reper pre toga su godinama bili prijatelji, a zanimljivo je da su se prve glasine o tome da među njima postoji nešto više od prijateljstva pojavile još 2013. godine, ali reper je tada komentarisao da je Rijana seksi, ali da na nju ne gleda tim očima.

rijana

Video: Ove Rijanine snimke muškarci gledaju iznova i iznova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA