"Kejti, šta ti se dogodilo sa grudima?": Zavela je holivudskog šmekera, a danas je neprepoznatljiva

Glumica je na sebi imala usku haljinu, a sudeći po prizoru, brushalter je zaboravila kod kuće

  • 0
Kejti Holms Kejti Holms; Foto: Tanjug/AP/dpa

Glumica Kejti Holms (42) uvek je važila za prirodnu lepoticu Holivuda, a nakon razvoda od Toma Kruza, bila je na meti mnogih udvarača. Fanovi su navikli da je vide uvek u besprekornom izdanju, a nove fotografije s razlogom su šokirale mnoge.

Naime, Kejt je uslikana u šetnji, tokom koje je pila ceđeni sok. Glumica je na sebi imala usku haljinu, a sudeći po prizoru, brushalter je zaboravila kod kuće.

Osim toga, Kejti izgleda veoma umorno i dosta starije od kada je poslednji put viđena u javnosti, a ovi detalji nisu promakli vernim fanovima.

"Kejti, šta ti je sa grudima", "Grudi su joj do pupka, svašta", "Koliko deluje umorno i iscrpljeno", "Izgleda dosta starije, naglo je ostarila", samo su neki od komentara.

Kako izgleda Kejti, pogledajte u galeriji:

Spekuliše se i da joj je teško pao raskid sa kuvarom Emiliom Vitolom Juniorom. Holms je poslednji put viđena s bivšim dečkom aprilu ove godine.

Par je prošetao Njujorkom ozbiljnih lica ne držeći se ni za ruke, a čini se da su odrađivali zajedno neke obaveze. Kejti je imala podočnjake i područje oko očiju je delovalo jako otečeno kao da je neispavana ili da je plakala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA