Irina Šajk u tangicama zagrlila drvo na plaži: Obline su joj nerealne, ali ono što ima na nogama...

"Sestra gori", "Odlično ti stoje čizme, ali su definitivno u drugom planu", "Magija", "Kanje je opet pobednik", "Kanje Vest je srećan čovek", "Mnogo bolja od Kim", "Ti si boginja", "Ko te je uslikao, novi dečko?", glasili su komentari fanova

  • 0
Irina Šajk Irina Šajk; Foto: Profimedia/The Image Direct

Ruska manekenka Irina Šajk (35) je zapalila društvene mreže novim fotografijama na kojima pozira u toplesu i kupaćim gaćicama.

Naime, lepa manekenka je objavila 3 fotografije sa plaže na kojima pozira bez gornjeg dela kupaćeg kostima, a svuda je za cilj imala da izreklamira obuću jednog brenda, koji je napravio saradnju sa njom, pa sada na ženskim cipelama stoji njen potpis.

Na prvoj fotografiji Irina pozira u žutim gaćicama i u žutim sandalama dok čuči ispod palme, a rukama prekriva grudi.

Na drugoj i trećoj fotografiji lepotica stoji naslonjena na jedno deblo u belim gaćicama i čizmama sa njenim potpisom, a u prvom planu je njena savršeno oblikovana zadnjica i duge noge.

Na fotografijama Irina ima mokru kosu i veoma blagu šminku, a usledili su brojni komentari ispod objave:

"Sestra gori", "Odlično ti stoje čizme, ali su definitivno u drugom planu", "Magija", "Kanje je opet pobednik", "Kanje Vest je srećan čovek", "Mnogo bolja od Kim", "Ti si boginja", "Ko te je uslikao, novi dečko?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, manekenka se našla usred brakorazvodne parnice KanjeaVesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine. Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Irina je pre Vesta ljubila holivudskog glumca Bredlija Kupera (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pevačicu Lejdi Gagu, s kojom je snimio film "Zvezda je rođena".

Pomenutu fotografiju pogledajte u galeriji, nalazi se druga po redu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA