Trudna Kardi Bi potpuno naga, dok je muž drži za stomak i nežno ljubi u vrat

- Slušali smo jedno drugog, komunicirali, molili se i tada je Bog blagoslovio nas i našu porodicu sa još jednim malim blagoslovom - otkrila je reperka

  • 0
Cardi B,  Kardi Bi Kardi Bi; Foto: Tanjug/AP

Američka reperka Kardi Bi (28) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira sa svojim suprugom i ćerkom Kulturom.

Naime, reperka je rešila da se fotografiše naga dok je trudna, pa je pozirala bez grudnjaka, samo u donjem vešu, dok je za stomak drži njen muž Ofset (29) za koga se udala 2017. godine na tajnoj ceremoniji.

Par je veoma srećan zbog dolaska prinove, a iako je reperka podnela zahtev za razvod 2020. godine, čini se da su svi bračni problemi rešeni i da je bilo suđeno da ostanu zajedno i dobiju još jednu bebu.

Slušali smo jedno drugog, komunicirali, molili se i tada je Bog blagoslovio nas i našu porodicu sa još jednim malim blagoslovom. Naš dom je sada veoma blažen, a mi smo spremni i tako srećni! Puno vam hvala svima na čestitkama i lepim željama - napisala je Kardi Bi u opisu fotografije.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Na objavi je prikupila 9,5 miliona lajkova i niz čestitki, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 97,9 miliona ljudi.

Inače, pol drugog deteta se još uvek ne zna, a Kardi je na dodeli "BET Awards" otkrila stomak i zapevala, dok je publika šokirana vrištala i aplaudirala.

Podsetimo, Kardi i Ofset su u braku skoro četiri godine, ali imali su dramatične uspone i padove.

Reper ju je varao tokom braka, ali je ipak odlučila da ostane sa njim. Međutim, desio se momenat kada joj je prekipelo, pa je u septembru 2020. podnela papire za razvod.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Tvrdila je da neće popustiti i da je među njima gotovo, a onda je, naprasno, dva meseca kasnije odustala od razvoda.

- Kako se posvađam sa svima vama na društvenim mrežama, tako i s mojim muškarcem. Pa kad mi ljudi kažu da sve to radim radi pažnje, nije istina, ja sam samo luda osoba. Jedan dan sam srećna, drugi dan ga želim prebiti. Nedostaje mi. Teško je kad ne pričaš sa svojim najboljim prijateljem. A i teško je biti bez k**ca - objasnila je Kardi na svoj način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA