Skot Disik (37) uslikan sa svojom 17 godina mlađom devojkom: Ona istakla grudi, a svi je prozivaju

"Šta joj je sa grudima, oteglile su se nekako?", "Vise joj s*se i pljosnate su", "Lep par", "Lepa devojka, ali previše mlada za njega", glasili su komentari fanova

  • 2
Skot Disik, Amelija Hamlin Amelija i Skot; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ćerka američkih glumaca Lise Rine (57) i Harija Hamlina (69), Amelija Hamlin (19) je uslikana sa rijaliti-zvezdom i bivšim partnerom Kortni Kradašijan (40), Skotom Disikom (37) i njegovim sinom Mejsonom u Los Anđelesu. 

Naime, influenserka je uslikana sa svojim dečkom i njegovim sinom ispred restorana "Nobu" u Malibuu, gde su išli na ručak, a tom prilikom je pokazala više nego što je želela.

Obukla je narandžasti topić s dubokim dekolteom, bele pantalone i bele papuče, dok je odevnu kombinaciju upotpunila "Botega Veneta" tašnom u boji breskve i crnim naočarima za sunce.

Kada se okrenula sa strane "izvirile" su joj grudi, a mnogi su primetili da, iako je ova devojka napunila tek 20 godina, su njene grudi veoma opuštene i deluju kao da vise.

"Šta joj je sa grudima, oteglile su se nekako?", "Vise joj s*se i pljosnate su", "Lep par", "Lepa devojka, ali previše mlada za njega", glasili su komentari fanova.

Sa njima je u društvu bio i 11-godišnji Mejson Disik, koga je Skot dobio u vezi sa Kortni Kardašijan.

Podsetimo, Skot je nedavno svojoj devojci za 20. rođendan pripremio pravo iznenađenje. On je u galeriji "ArtLife Gallery Pop-Up" u Majamiju kupio umetničko delo Helmuta Njutona "Saddle II, 1976 Paris" po ceni od 57.000 dolara, a navodno ga je platio kriptovalutom Etereumom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA