≫ 

Italijan pokazao zlatni pirsing na bolnom mestu, žene potpuno poludele: "Daj mi samo jednu noć"

"Tvoje telo je umetničko delo", "Presladak si", "Je l boli da uradiš pirsing na takvom mestu?", "Kakav stomak", "Kul tetovaže", glasili su komentari obožavateljki

  • 3
Damiano David Damijan Dejvi Maneskin, Italija, Eurosong, Evrovizija finale, finalno veče Evrovizije, Eurovision, Damiano David / Foto: Vladimir Astapkovich / Sputnik / Profimedia

Mladi Italijan Damiano David (22), frontmen benda "Maneskin", koji je pobedio na ovogodišnjoj "Evroviziji", novim objavama oduševio je svoje pratioce.

Naime, pevač je na video snimku pozirao u kupatilu bez majice, a tom prilikom je pokazao tetovaže i pirsing na bolnom mestu.

Frontmen benda "Maneskin" ima pirsing na bradavici, a obožavateljke su ga upitale da li ga je bolelo da se tako "izbuši".

Takođe, on je na novoj fotografiji pokazao i svoje zategnuto telo i ravan stomak, a u prvi plan su došle njegove tetovaže koje ima na ruci. 

Može se primetiti tetovaža ženskog tela, kao i dva muška lika - jedan s cigaretom u ustima i drugi koji deluje kao da se moli. 

"Tvoje telo je umetničko delo", "Presladak si", "Daj mi samo jednu noć, molim te", "Budi moj", "Zovi, kad se budeš ženio", "Je l' boli da uradiš pirsing na takvom mestu?", "Kakav stomak", "Kul tetovaže", glasili su neki komentari obožavateljki.

Takođe, Damiano ima pirsing i na nosu, a kao što se može primetiti crni lak ne skida sa noktiju.

Podsetimo, nakon nastupa na Evroviziji mladi pevač je postao jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu.

Damiano ima neobičan stil. Voli šminku, nalakirane nokte, štikle i minđuše. Upravo zbog toga postao je glavna atrakcija najpoznatijeg muzičkog takmičenja u Evropi.

Podsetimo, nakon pobede na Evroviziji, otkrio je da je već četiri godine u vezi s influenserkom i manekenkom Đorđom Soleri. Ranije je u intervjuima ispričao da voli lepe devojke i da nema neki svoj tip žena koje mu se sviđaju.

Svaku ženu smatram lepom. Volim vrlo mršave devojke s malim grudima, ali volim i devojke s izraženim oblinama i velikim grudima. Volim žensko telo sa svime na svom mestu i bez preterivanja - rekao je.

On je dodao da je prvo seksualno iskustvo imao s 13, 14 godina. Bilo je to s devojkom koja je bila starija od njega, a starije devojke su ga uvek i privlačile. I sadašnja devojka je starija od njega tri godine.

Njegove izjave izazvale su lavinu komentara, a mnogi se tiču toga da je "čudno što ističe da voli devojke s malim grudima, kad mu verenica ima ogromno poprsje".

Fotografije mladog pevača pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Kakve veze ima što je poljubio bubnjara: Uraganke o pobedniku Italijanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ;)

    1. jul 2021 | 14:23

    Ovaj decko je otkrice. Ima neverovatan talenat za muziku, izdvaja se iz mase dosadnih i obicnih pevaca, apsolutno se ponasa svojim. Skoro nisam videla da je neko ovako zapalio Evropsku scenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA