≫ 

Monika Beluči osvanula na naslovnici Voga sa 16-godišnjom ćerkom: Deva je prava mamina kopija

Monika Beluči ima dostojnu naslednicu u lepoti

  • 5
Monika Beluči Monika Beluči; Foto: Profimedia/Alfonso Jimenez/Shutterstock Editorial

Italijanska glumica Monika Beluči (56) pozirala je za julsko izdanje modnog časopisa "Vogue" u društvu ćerke Deve Kasel (17).

Naime, javnost je oduševila sličnost majke i ćerke. Ista haljina, ista frizura, isti pogled... Monika Beluči ima dostojnu naslednicu. Ikona mode i lepote, zasijala je na novoj naslovnici magazina "Voguea", a ovog puta ponosno je pokazala i svoju ćerku.

Fotografije sa snimanja potvrđuju da je Deva ozbiljno naumila da uđe u manekenski svet, jer se u nekoliko kombinacija koje je nosila odlično snašla. Inače, Monika je rodila Devu dok je bila u braku s francuskim glumcem Vensanom Kaselom (54). 

Glumici naslovnice slavnog časopisa nisu strane, sama ga je u više navrata krasila izazovnim izdanjima i skupim komadima odeće. Fotografiju je podelila i na društvenoj mreži Instagram. Crna satenska haljina i naizgled jednostavna frizura, izmamili su veliki broj pozitivnih komentara.

- Monika ima poseban sjaj u očima, uvek je tako tajanstvena i smirena - napisala je jedna osoba.

- Hvala ti za sve predivne trenutke i emocije koje si podarila - napisala je pored fotke glumica.

Ali nije Deva njena jedina ćerka, ima i drugu ćerku Leoni (11), takođe iz braka s glumcem. Nedavno su znatiželjni fotoaparati snimili majku i ćerke kako uživaju u izlasku. U opuštenom izdanju i bez šminke, devojke nisu previše marile za fotoaparate. Mlađa Leoni čvrsto se držala majke, a Deva je bezbrižno šetala ulicama Portofina.

Podsetimo, brak s Vensanom Kaselom trajao je 14 godina, a par se razveo 2013. godine. Monika se nakon toga više nije udavala, dok se Kasel 2018. godine venčao s 30 godina mlađom manekenkom Tinom Kunaki. Zajedno imaju i trogodišnju ćerkicu Amazoni koju ponosno pokazuju u javnosti.

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA