Slavna Brenda bolesna i iscrpljena ide na sud, ne odustaje od bitke za 3,8 miliona dolara

Zvezda serije "Charmed" suočiće se sa svojom osiguravajućom kompanijom kasnije ovog meseca

  • 0
Šenon Doerti Šenon Doerti; Foto: Instagram - theshando

Američka glumica Šenon Doerti, koja vodi tešku bitku sa karcinomom, suočiće se sa svojom osiguravajućom kompanijom ovog meseca.

Naime, prema sudskim dokumentima do kojih je došao "Radar", glumica bi trebalo konačno da dobije svoj dan na sudu protiv "State Farm General Insurance" 13. jula ove godine.

Glumica je 2019. godine tužila osiguravajuću kompaniju optužujući ih da odbijaju da plate štetu od požara koju je na njenoj vili u Malibuu naneo požar.

Osiguravajuća kuća kaže da zvezdi serije "Beverli Hils 90210" ne duguju ni centa i veruju da su se već isprsili i više nego što je trebalo prema polisi.

Usred sudske bitke, Doerti je otkrila da ima rak 4. faze. Rak dojke dijagnostikovan joj je 2015. godine i proširio se na njene limfne čvorove. Doerti je prošla kroz jednu mastektomiju 2016. godine i objavila je da je u remisiji 2017. godine.

Trodnevno suđenje trebalo bi da počne sledeće nedelje na Saveznom sudu. U novim dokumentima Doerti otkriva da veruje da je osiguravajuća kuća trebalo da plati oko 3,8 miliona dolara više nego što su joj platili.

Glumica takođe ima problema sa tim kako su rešili celu situaciju. Kaže da je ta kuća odbila da uzme u obzir njene ozbiljne zdravstvene probleme i da ih krivi za emocionalnu patnju koju je proživela tokom celog procesa i borbe s karcinomom.

Glumica kaže da je "State Farm General Insurance" otkrio njene poverljive podatke uključujući njenu kućnu adresu i poverljive medicinske informacije.

"State Farm" negira glumičine tvrdnje i smatraju da joj ne duguju novac, kao i da su platili sve popravke njene kuće. Porota će saslušati obe strane sledeće nedelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA