≫ 

Lejdi Gaga se sunča bez kupaćeg, grudi "krije" rukom: Svi komentarišu tetovažu na "nezgodnom mestu"

"Tetovaža mnogo bolje izgleda kad nemaš ništa na sebi", jedan je od komentara

  • 0
Lady Gaga Lejdi Gaga / Foto: Shutterstock

Slavna pevačica Lejdi Gaga pokazala je da se sunča bez kupaćeg kostima i tom prilikom snimila je svoje telo, ali i lice bez šminke u krupnom kadru.

Pop zvezda je objavila kratki video u kojem pozira dok se sunča na suncu nenašminkana i s raspuštenom kosom.

Lejdi Gaga je na snimcima u toplesu, grudi je "krila" rukom, pa je pratiocima na Instagramu poručila: "Neka vaša srca sijaju kao sunce".

"Ti si zaista prirodna lepotica", "Kakve obrve", "Druga žena bez šminke", "Tetovaža mnogo bolje izgleda kad nemaš ništa na sebi", "Prelepa i bez silikona", neki su od komentara.

Podsetimo, Lejdi Gaga je nedavno prvi put otvoreno govorila o silovanju koje je proživela kao tinejdžerka, a za koje je prošle godine otkrila da se dogodilo.

- Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela... Imala sam samo 19 godina kad je producent samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu "ne" i tada je počeo da preti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru - započela je tada svoju priču Oskarovka.

- Nedeljama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me silovala me samo izbacila na put i poslala roditeljima. Dugo sam se samopovređivala, shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam me boli umesto da im kažem istinu - rekla je Lejdi Gaga tada kroz suze.

Video: Isplivao jeziv snimak ranjavanja Gaginog šetača pasa: Čovek zapomagao Pomozite, iskrvariću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA