≫ 

"Gde je nestala slatka Keri Bredšo?": Sara Džesika Parker šokirala izgledom na snimanju nove epizode

"Ni traga od zavodnice kakva je bila", "Nešto je baš umorna u licu", "Šta se njoj odjednom dogodilo?", "Mislim da su je ofarbali za potrebe snimanja", glasili su komentari fanova

  • 3
Sara Džesika Parker, Keri Bredšo, Seks i grad Foto: Profimedia/Kristin Callahan Collection / Everett

Američka glumica Sara Džesika Parker je uslikana na snimanju nove epizode serije "Seksi i grad", pod nazivom"And just like that", a mnogi komentarišu da je glumica koja tumači čuveni lik Keri Bredšo odjednom ostarila i da se dosta promenila u poslednje vreme.

Naime, Sara je prošetala u prugastom kombinezonu i roze mantilu, a delovala je veoma umorno.

"Ni traga od zavodnice kakva je bila", "Nešto je baš umorna u licu", "Šta se njoj odjednom dogodilo?", "Gde je nestala slatka Keri Bredšo", "Mislim da su je ofarbali za potrebe snimanja", glasili su komentari fanova.

Sara je kosu vezala u rep i ovom prilikom nije delovala baš srećno.

Podsetimo, glavne glumice čuvene serije i filmova "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis posle jedanaest godina ponovo su prošetale Njujorkom. Povod je snimanje i nastavak popularne serije koja će imati 10 epizoda i zvaće se "I te kako".

Ono što je posebno zapalo za oko svim ljubiteljima serije jeste to koliko su se glumice promenile. Broj godina koji je prošao od poslednjeg snimanja se vidi i na njihovim licima, ali one su i dalje lepe i nasmejane.

Boja odeće koju su ponele na ovom snimanju je vidno drugačiji nego pre. Naime, glumice su ranije nosile razigrane i efektne boje, dok ovaj put to nije slučaj. Međutim, to nije zasmetalo njihovim fanovima, koji su im uputili brojne komentare podrške.

- Devojke, prelepe ste, izgledate moćno i moderno šta god obukle - napisala je jedna žena.

Podsetimo, originalna serija emitovala se od 1998. do 2004. godine, a dva filma objavljena su 2008. i 2010.

Video: Keri Bredšo - žena zmaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jagodinka Simonović

    12. jul 2021 | 18:28

    Prosto i jednostavno žene koje su pratile seriju sada su u klimaksu imaju možda i unučiće i Sara Džesika Parker ne može bolje da izgleda jer je i ona prešla 50-tu. Stvarno ne znam što snimaju kad i Kim Katral nema. Fijasko je neminovan. Još u nastavcima filmova videlo se da nije to to i da su energije otišle svaka na svoju stranu. Žao mi je kad dobre stvari upropaste nastavcima koji su čista komercijala i izvlače nešto što više stvarno nema smisla.

  • Дража

    12. jul 2021 | 18:21

    Е ако је она била слатка онда не знам ко је био кисео...

  • Maja

    12. jul 2021 | 20:18

    Zamislite, cudo nevidjeno, ostarila!!!! I jos je ofarbali za portebe snimanja. Ajme meni!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA