≫ 

Najveći turski zavodnik ne skida ruke sa atraktivne Dilete: Kadrovi sa jahte su vreli

Nakon romantičnog ručka, Džan i Dileta su se mazili na doku

  • 1
Can Yaman, Džan Jaman, Diletta Leotta Džan i Dileta, Foto: Instagram/canyaman

Turski glumac i miljenik žena, Dažn Jaman, i njegova devojka, voditeljka Dileta Leota "uhvaćeni" su na odmoru, a turski zavodnik ne skida ruke sa ove prezgodne plavuše.

Džan i Dileta uslikani su na njihovoj jahti u Bodrumu, iako su želeli da se osame i uživaju, daleko od očiju javnosti, papraco je "ulovio" ovaj par i to u vrelom izdanju.

Glumac je bio u kupaćem, a Dileta u bikiniju koji je istakao njenu zanosnu figuru, ali i atribute zbog kojih uzdišu mnogi muškarci širom sveta.

Oni su prvo uživali u romantičnom ručku, a onda su legli na dok, prvo su se sunčali i razgovarali, a onda popularni zavodnik nije mogao da odoli svojoj lepošoj polovini.

Dažn je "povukao" Diletu, pa je ona legla na njega. Oni su se mazili i ljubili, a glumac nije mogao da odvoji ruke od oblina zgodne voditeljke.

Inače, Džan je jedan od najpopularnijih turskih glumaca i vodi poreklo sa Kosova i Metohije, što je i sam svojevremeno rekao u jednom intervjuu.

- Moj deda je živeo u Prištini, gde se i rodio. Nikada nisam bio tamo, ne poznajem jezik. Moji roditelji su rođeni u Istanbulu, baš kao i ja - rekao je tada glumac.


Video: Momci će zabalaviti zbog snimka najseksi sportske voditeljke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buki

    15. jul 2021 | 08:47

    Sada bi bio nas glumac da mu dedu nismo oterali. Svi smo na gubitku, a narocito zene.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA