≫ 

Ko bi poverovao da su majka i ćerka: Demi Mur (58) sa prelepom naslednicom "dominira" na plaži

"Kao bliznakinje", "Ko je ovde mama, a ko ćerka", "Kako mogu biti toliko lepe?", "Prezgodne", "Gori sve", "Kakav dekolte", glasili su komentari fanova nakon što su videli fotografije slavne glumice sa ćerkom

  • 1
Demi Mur Demi Mur; Foto: Profimedia/Everett

Američka glumica Demi Mur (58) i njena ćerka Rumor Vilis (32) provode odmor na grčkom ostrvu Mikonosu, a ovog puta fanovi komentarišu da majka i ćerka izgledaju kao bliznakinje.

Naime, mama i ćerka su tokom dana na plaži pokazale svoja zavidna tela u bikinijima, a u jednom trenutku su ušle u vodu gde su se osvežile, pričale međusobno, a zatim su i zaplesale.

Demi je nosila bordo kupaći kostim, dok je njena ćerka obukla žuti bikini u kom je istakla zadnjicu. Fanovi komentarišu koliko je glumica lepa bez šminke, kao i to da je njena vitka linija pri kraju 6. decenije savršena.

Glumica je na sebi imala samo naočare za sunce, a svi i dalje komentarišu da joj vilica izgleda drugačije nego pre. No, to je palo u drugi plan pored njenog zanosnog tela, bujnog dekoltea i prelepog osmeha.

"Kao bliznakinje", "Ko je ovde mama, a ko ćerka", "Kako mogu biti toliko lepe?", "Prezgodne", "Gori sve", "Kakav dekolte", glasili su komentari fanova ispod objave.

Demi je sa sobom imala i dva mala psa, o kojima je vodila računa na plaži.

Podsetimo, Demi je u januaru ove godine bila jedan od modela na "Fendi" reviji u Parizu, a fanovi kažu da je tom prilikom izgledala zaista neprepoznatljivo.

Naime, lepa glumica je u Francusku u društvu ćerke Skaut Vilis kako bi pratila nedelju mode u Parizu, a na jednoj od revija je i sama prošetala.

Njene jagodice na licu izgledale su potpuno drugačije nego inače, a mnogi kažu da ne veruju da je to rezultat loše šminke, već upravo plastične operacije. Takođe, njena brada je delovala znatno veća i šira nego inače.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džoni

    15. jul 2021 | 18:21

    Pa ja bih verovao da je majka,Demi je od 96'godine krenula da se operiše,prvo sa silikonima,posle pitaj boga sa čim. Vidi se i po stomaku I celulitu na svim stranama da ima godina koliko ima...toliko ne može da se izoperiše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA