Šeron Stoun s razlogom su nazvali kraljicom crvenog tepiha: Kanom prošetala u nestvarnoj haljini

Glumica nije skidala osmeh sa lica, a za ovu priliku je ošišala kosu na kratko

  • 1
Sharon Stone, Šeron Stoun

Šeron Stoun; Foto: Tanjug/AP

Američka glumica Šeron Stoun (63) je uslikana na premijeri filma "The Story Of My Life" na filmskom festivalu u Kanu, a tom prilikom je izazvala ogromnu pažnju svih prisutnih svojom interesantnom odevnom kombinacijom.

Naime, Šeron je crvenim tepihom prodefilovala u svetloplavoj haljini od tila sa potpisom "Dolce&Gabbana", koja je na sebi imala cvetove, a mnogi komentarišu da je izgledala kao šumska vila.

Glumica nije skidala osmeh sa lica, a za ovu priliku je ošišala kosu na kratko. Lepa Šeron je ceo izgled upotpunila "Chopard" nakitom, a plave oči je uokvirila crnim ajlajnerom.

"Kraljica crvenog tepiha", "Vidi se da je ostarila", "Preslatka je u ovoj haljini", "Mislim da je mogla nešto ozbiljnije da obuče", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, glumica je pre nekoliko meseci otkrila da je nasamarena u prošlosti kada u čuvenoj sceni u filmu "Niske strasti" nije nosila donji veš i da joj je jedan producent rekao da mora da spava sa kolegom, kako bi hemiju iz života prenela i na ekran.

Naime, Šeron je 29 godina posle premijere filma otkrila koliko je bilo uznemirujuće iskustvo što je nasamarena da u sceni filma ne nosi veš, a sve je zapisala u njenim novim memoarima pod nazivom "The Beauty Of Living Twice".

Glumica kaže da joj je rečeno da skine donji veš na snimanju zato što belo reflektuje svetlost i da se njeni intimni delovi neće videti u filmu. Šeron u čuvenoj sceni u trileru iz 1992. godine prekršta noge nekoliko puta tokom policijskog ispitivanja, a zatim joj se vide genitalije.

Glumica sada kaže da nije imala pojma da su njeni intimni delovi prikazani u filmu i da je ošamarila režisera Pola Verhovena kada je videla konačnu verziju montaže.

- Tada sam prvi put videla moju vaginu u filmu, dugo vremena nakon što mi je rečeno da se ništa neće videti - piše u knjizi.

Režiser Pol Verhoven je 2017. godine samo rekao da Šeron laže i da je tačno znala šta će se videti u kadru ako skine donji veš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA