≫ 

Nova odskočna daska za vojvotkinju: Megan Markl postala glavna producentkinja velikog projekta

Megan Markl i princ Hari su obavestili javnost da trenutno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom "Pearl"

  • 2
Meghan Markle, Megan Markl Megan Markl; Foto: Tanjug/AP

Megan Markl (39) i princ Hari (36) u sredu su obavestili javnost da trenutno pripremaju novu animiranu seriju pod nazivom "Pearl".

Naime, ovde je reč o zajedničkoj produkciji "Archewell Productions", firme Megan i Harija i popularne produkcijske firme "Netflix" na čijoj će se platformi serija i emitovati. Megan Markl glavna je producentkinja celog projekta.

- Porodična serija "Pearl" pratiće herojske pustolovine 12-godišnje devojčice koja inspiraciju pronalazi u uticajnim ženama kroz istoriju - piše u saopštenju "Netflixa".

Uz Megan kao izvršnu producentkinju, u produkciji su Dejvid Furniš, Karolin Soper, Liz Garbus, Dan Kogan i Amanda Rajnda.

- Poput mnogih devojaka njenih godina, naša junakinja "Pearl" kreće na put samootkrivanja dok pokušava da savlada svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će "Archewell Productions" u partnerstvu s moćnom platformom "Netflix" i ovim neverovatnim producentima zajedno doneti novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz istoriju - rekla je producentkinja Megan.

Podsetimo, Megan Markl i princ Hari prošle godine su potpisali višemilionski ugovor s "Netflixom". Prvi projekt je trebalo da bude dokumentarna serija "Heart of Invictus", kada je pred kamerama trebalo da se pojavi i sam princ Hari, ali snimanje je odloženo.

Produkcijska kuća vojvotkinje i vojvode od Saseksa trebalo bi, prema ugovoru, da snimaž dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filmove, scenarističke emisije i dečji program isključivo za najvećeg striming diva "Netflix".

Video: Arči je danas napunio godinu dana, a kao poklon mu Megan čita priču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    15. jul 2021 | 16:46

    Војвоткиња 😂 Пре овог пиргавог била удата за порно глумца геј филмова ...

  • Qwerty

    15. jul 2021 | 18:08

    Realno prelepa zena. Za ove plastikanerke stvarno veliko osvezenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA