≫ 

Naše zvezde ne mogu bez bar jedne dadilje, a pogledajte kako se holivudska diva snalazi sa 3 dece

"Gde je Rajan?", "Zašto ona sama gura kolica?", "Poskupele dadilje haha", "Au koliko je žena lepa, ali i umorna...", glasili su komentari fanova koji su videli fotografiju slavne glumice koja sama šeta sa troje dece

  • 5
Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli; Foto: Profimedia

Američka glumica Blejk Lajvli (33) je uslikana u šetnji Njujorkom sama sa troje dece, a tom prilikom je bila bez dadilje i izgledala je veoma umorno.

Naime, glumica je u dečjim kolicima vozila svoje dve starije ćerke - Džejms (6) i Inez (4), dok je jednogodišnju bebu Beti držala u rukama.

Umorna mama je tom prilikom izgledala veoma stilizovano i obukla je crnu haljinu oko koje je nosila kajiš sa srebrnim detaljima. Preko ramena je imala tašnu, dok je sve upotpunila crnim naočarima za sunce.

Kosu je vezala u "messy" punđu i delovala je iscrpljeno.

"Gde je Rajan?", "Zašto ona sama gura kolica?", "Poskupele dadilje haha", "Au koliko je žena lepa, ali i umorna...", glasili su komentari fanova koji su videli fotografiju.

Međutim, daleko je više onih koji hvale Blejk, konstatujući da suprug i ona imaju silne milione, ali da glumica i pored toga maksimalno preuzima brigu o deci, bez dadilja.

Podsetimo, nedavno je javnost kritikovala glumicu i njenog muža Rajana Rejnoldsa zbog mesta na kom su se venčali.

Holivudski glumac je tada otkrio da je njemu i njegovoj supruzi "duboko i bezrezervno žao" zbog venčanja na plantaži gde su mnogi afroamerički robovi umrli.

Naime, on je otkrio da je venčanje na plantaži bila velika greška, ali da nisu tačno znali istoriju tog mesta.

Prvi put se o lokaciji njihovog venčanja govorilo 2018. godine kada je Rajan podržao film "Black Panter". Tada su mnogi Afroamerikanci tvitovali da je ironija što podržava njihovu kulturu, a oženio se na mestu gde su mnogi robovi ubijeni.

Podsetimo, Rajan i Blejk su se prvi put upoznali 2010. godine na setu filma "Green Lantern", ali u to vreme su oboje bili zauzeti, a Rajan je bio u braku sa koleginicom Skarlet Johanson. (36).

Par je nakon snimanja ostao u prijateljskim odnosima, a godinu dana kasnije Blejk je raskinula svoju vezu, dok se Rajan razveo.

Nakon nekoliko meseci su izašli na dupli sastanak, ali sa drugim ljudima, nije uopšte bio plan da se oni spoje, a u jednom intervjuu Rajan je rekao:

- Tada smo bili prijatelji i bilo je jako smešno da smo se našli na sastanku - ona s drugim muškarcem, ja s drugom ženom. Između nas su letele varnice uprkos okolnostima i bio je to jedan jako čudan sastanak - zaključio je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🥰

    17. jul 2021 | 11:43

    Šta joj fali velika zvezda a normalna majka. Ove naše samozvane zvezde ni du... ne umeju detetu da operu bez bebi-siterke

  • Ha

    17. jul 2021 | 09:17

    Zene pre 60 god radjale po 7 dece i radile u polju...

  • Gags

    17. jul 2021 | 11:04

    Ovolika djeca a u kolicima se vozaju. Takva greska za roditelje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA