≫ 

Kloi Kardašijan na meti kritika zbog Fotošopa i to na stopalima: "Mali prst kao da ne postoji..."

- Ta stopala ne izgledaju dobro - napisao je jedan obožavatelj

  • 0
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Kloi Kardašijan (37) opet je na meti kritičara zbog preterane upotrebe Fotošopa.

Zvezdu rijaliti šoua "Keeping Up With the Kardashians" napali su jer je, promovišući novu liniju kupaćih kostima "ispeglala" nedostatke na telu, ali joj se potkrala greška pa na levoj nozi izgleda kao da ima šest prstiju.

Dobila je hrpu komplimenata na račun vitke linije, pisali su joj da im je drago što je izgubila višak kilograma nakon trudnoće i što se vratila u formu, ali kada su skrenuli pogled na stopala, grešku su morali da prokomentarišu.

- Ta stopala ne izgledaju dobro - napisao je jedan, a drugi dodao:

- Devojko, daj molim te, opet si se dorađivala i sad imaš nekoliko prstiju više. S druge stane, čini se kao da mali prst ne postoji. Ne znam, ali vidi se da si "radila" na slici - kaže drugi obožavatelj.

Kloi su već nekoliko puta "ulovili" da je telo uredila do neprepoznatljivosti, a u takvim joj se situacijama onda dogode i ovakve greške. Nedavno je u javnost izašla i fotka njena tela koja nije bila dorađena. Navodno su zbog tog gafa pljuštali otkazi jer je Kardašijanka bila duboko povređena što svi vide njeno pravo izdanje.

Deo stručnjaka smatra da je "fotku s viškom prstiju" ovih dana objavila namerno kako bi se digla medijska pompa oko nje, baš u danima kad objavljuje novu kolekciju. Na Instagramu je prati više od 164 miliona profila.

Video: Da li je Kloi izbacila nevernog Tristana iz vile?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA