≫ 

U kakvu lepoticu izrasta ćerka Toma Kruza: Mala Suri izgleda kao anđeo, kažu da će biti modna ikona

- Otac je ne bi ni prepoznao koliko je porasla - napisala je jedna obožavateljka

  • 1
Kejti Holms, Toma Kruz Kejti i Tom; Foto: Profimedia

Ćerka američkih glumaca Toma Kruza i Kejti Holms, Suri Kruz (15) je uslikana na ulicama Njujorka u opuštenom izdanju, a tinejdžerka uživa u letnjim danima i dugim šetnjama po gradu.

Naime, devojčica je prošetala u plavoj majici i ljubičastom šortsu, a fanovi kažu da Suri raste u prelepu devojku i da je prava šteta što njen otac Tom propušta njeno odrastanje.

Suri je šetala u bež papučama i sve vreme gledala u telefon, a nije previše obraćala pažnju na paparace koji je slikaju.

Njena kosa je sve duža, ona je sve lepša, a zovu je i sledećom modnom ikonom.

Ovog puta društvo joj nije pravila njena majka od koje je inače nerazdvojna, a ni drugarice s kojima često odlazi na ručkove po gradu.

Na licu je imala bež žaštitnu masku i bila je veoma odgovorna, kako bi se zaštitila od korona virusa, iako su skoro sve preventivne mere povučene u Njujorku.

- Otac je ne bi ni prepoznao koliko je porasla - napisala je jedna obožavateljka, podećajući na činjenicu da se Suri sa svojim ocem Tomom Kruzom nije videla dugi niz godina, zbog njegove vere u sajentologiju, čiji članovi mu brane da kontaktira ćerku, što skoro svi obožavatelji osuđuju.

Fotografije mlade devojke pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    17. jul 2021 | 20:54

    Dijete kao svako drugo. Tako treba da izgleda neko sa 15god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA