≫ 

Megan Foks je zbog dečka ostavila muža i troje dece, a zbog ovih slika svi se pitaju da li je trudna

Megan i Mašin uživali su na ručku u jednom restoranu u Los Anđelesu

  • 4
Megan Foks, Mašin gan Keli Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Profimedia/AFP

Američka glumica Megan Foks (35) i njen dečko Mašin Gan Keli (31) uslikani su u Los Anđelesu, a zbog fotografija mnogi komentarišu da je lepa glumica trudna.

Megan i Mašin uživali su na ručku u jednom restoranu, a kada su izašli, fanovi su im prilazili da ih pozdrave, ali i da se slikaju sa njima.

Glumica je bila u farmerkama i crnoj majici, a njen dečko u šarenom šortsu i košulji. Kada su krenuli, njih dvoje su stavili kacige, kako bi bezbedno na motoru stigli kući, a na fotografijama izgleda kao da Megan ima stomačić.

Kako glumica redovno trenira i ima trbušnjake, mnoge je začudilo to što joj se nazire stomačić, pa nagađaju da je Megan u drugom stanju.

"Primećujem stomačić, ona je uvek imala trbušnjake", "Da li i vama deluje da je Megan trudna?", "Mislim da je u drugom stanju, još kao i da se drži za stomak", "Žena je bila na ručku, naravno da će da ima stomak kad se najede", neki su od komentara.

Podsetimo, Megan je zbog Mašina ostavila muža, glumca Brajan Ostina Grina i njihovo troje dece. Reper, zbog kog je Megan rasturila svoju porodicu, krajem 2020. godine, započeo je terapiju lečenja od zavisnosti narkoticima, uprvao zbog lepe glumice.

- Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - rekao je on pre nekoliko meseci i dodao da je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan i blizak prijatelj Travis Barker.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tt

    17. jul 2021 | 09:03

    Dobro je sto je u tekstu niste nazvali majkom.

  • Sta meni fali?

    17. jul 2021 | 10:37

    A pogledaj njega sunce ti

  • Bojana Bg

    17. jul 2021 | 16:18

    Na stranu sto je losa majka,ali brutalno izgleda.Bog joj dao lepotu,a uzeo pamet nazalost..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA