≫ 

Najpoznatija plus sajz manekenka u šetnji sa mužem: Zbog njenog izgleda vlada "rat" na mrežama

"Predivna žena, još lepša kao trudnica", "U licu je lepša od Viktorijinih anđela", "Samo malo kad bi smršala...", "Sad je trudna i lepo izgleda, ali inače ne deluje baš zdravo", glasili su komentari fanova

  • 4
Ešli Grejem, Ashley Graham Ešli Grejem; Foto: Instagram/ashleygraham

Trudna plus sajz manekenka Ešli Grejem (33) je uslikana sa svojim suprugom Džastinom Ervinom u Njujorku, dok su išli na romantičnu večeru.

Naime, manekenka koja je nedavno otkrila da je trudna po drugi put je uslikana kako se drži za ruke sa svojim mužem, a tom prilikom je nosila široku crnu haljinu u kojoj je izgledala neodoljivo.

Manekenka je sve ukombinovala sa sandalama na štiklu, diskretnim nakitom, svetloroze tašnom, a kosu je podigla u punđu.

Nisu izostali komentari na društvenim mrežama, od kojih su mnogi surovi.

"Samo malo kad bi smršala...", "Sad je trudna i lepo izgleda, ali inače ne deluje baš zdravo", "Zašto ste tako surovi prema njoj?", "Dosta više sa zlostavljanjem žena, pustite nas da izgledamo kako želimo","Predivna žena, još lepša kao trudnica", "Njoj u životu ništa ne fali i nadam se da je nije briga za vaše zlobne komentare", "Užas...", "U licu je lepša od Viktorijinih anđela", neke su od reakcija.

Podsetimo, manekenka je srećne vesti sa svetom podelila na Instagramu, gde je objavila fotografiju na kojoj se drži za trudnički stomak.

- Protekla godina je bila puna sitnih iznenađenja, velikih tuga, poznatih početaka i novih priča. Tek počinjem da shvatam ​​i slavim što ovo sledeće poglavlje znači za nas - napisala je Ešli.

Sudeći po fotografiji koju je objavila, Ešli je u poodmakloj trudnoći, a drugo stanje joj i te kako prija, pa mnogi pored čestitki, pišu i da manekenka blista u drugom stanju.

Video: Trljala se o napucanog momka, on je oladio zbog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA