Ne viđa se svaki dan Džej Lo dok se u uskim helankama "lomata" po gradilištu, a od Bena ni traga

"Koliko je zgodna", "Žena sposobna za sve", "Šta će joj muškarac kad ona mora da se "vere" po merdevinama?", "A gde je Ben?", glasili su komentari fanova

  • 0
Dženifer Lopez, Ben Aflek Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana kako se penje na krov jedne kuće na Bel Eru, a ovo je prvi put da je fanovi vide na gradilištu.

Naime, slavna latino diva je očigledno u potrazi za novim domom u Los Anđelesu, gde će živeti sa sa svojim dečkom Benom Aflekom i njenom decom, dok će ih posećivati njegova deca koju ima iz braka sa Dženifer Garner.

Džej Lo je sada uslikana na merdevinama dok se pela na krov kuće koja je još uvek u izgradnji, a čini se da je bila veoma zainteresovana da je kupi kada bude gotova.

Ona je sa izvođačem radova obilazila imanje i proveravala kvalitet gradnje, a zagledala je i u svaki ugao vile komentarišući šta joj se dopada, a šta bi moglo da se promeni.

"Koliko je zgodna", "Žena sposobna za sve", "Šta će joj muškarac kad ona mora "da se vere" po merdevinama?", "A gde je Ben?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre skoro 2 meseca tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Sada vezu održavaju na relaciji Los Anđeles - Majami, a čini se da će se pevačica za stalno preseliti u Kaliforniju, s obzirom da je razgledala i škole za decu po Los Anđelesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA