≫ 

Ne može da preboli! Kanje Vest na svojoj zabavi plakao zbog Kim Kardašijan

Kanje je navodno na zabavi bio emotivno pogođen kada je počela pesma "Welcome to My Life"

  • 1
Kim Kardashian, Kim Kardašijan, Kanye West, Kanje Vest Kanje i Kim, Kim i Kanje; Foto: Tanjug/AP

Čuveni reper Kanje Vest je organizovao zabavu u Las Vegasu, povodom novog albuma "Donda" koji se zove po njegovoj majci, a na slavlju se rasplakao zbog supruge Kim Kardašijan, od koje se razvodi.

Kanje je navodno na zabavi bio emotivno pogođen kada je počela pesma "Welcome to My Life", čiji tekst navodno opisuje deo njegovog razvoda od Kim, kao i njegovu kandidaturu za predsednika Amerike.

- Recite atentatorima da sam pobegao iz Kalabasasa - glasi stih u kom Kanje život u domu sa Kim navodno upoređuje sa zatvorom.

- To je vrlo duboka, tužna pesma o Kanjeu koja preslikava njegov brak sa Kim. Govori o deci i spominje kako mu je Kim sve uzela. Nakon što je krenula ta pesma, Kanje je zastao na otprilike dva minuta i plakao. Bilo je stvarno mračno - rekao je izvor sa zabave za The Sun.

Inače, majka je Kanjeu bila velika podrška u svemu i najveći oslonac u životu, stoga ni ne čudi što je njoj i posvetio naziv novog albuma. Ona je je preminula u 58. godina.

Išla je na liposukciju, skidanje masnog tkiva na stomaku i smanjenje grudi. Idući dan je zbog komplikacija preminula u svojoj kući. Obdukcija je pokazala da je njeno srce bilo u lošem stanju i da je to uzrok smrti.

Nakon toga donesen je tzv. Dondin zakon, koji od estetskih hirurga zahteva da urade sve potrebne pretrage pre operacija i tako potvrde može li se pacijent podvrgnuti istoj.

Podsetimo, Kanje je navdodno u vezi sa manekenkom Irinom Šajk (35), sa kojim je nekoliko puta i uslikan, a prema nekim navodima, oni su zabavljali i pre nego što je reper oženio Kardašijanku.

Video: U kandžama Kim Kardašijan: Carica svih starleta ima zanimljiv manikir

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA