≫ 

Toples bivše srpske snajke "zapalio" mreže: Grudi prekrila rukama, a jedan nezgodni deo je "pobegao"

Brazilska lepotica se ne ustručava da objavljuje svoje fotografije na kojima ne nosi grudnjak

  • 0
Adrijana Lima Adrijana Lima; Foto: Profimedia/Mega Agency

Brazilska manekenka i bivša srpska snajka Adrijana Lima (40) objavila je novu fotografiju na Instagramu na kojoj pozira u toplesu, a tom objavom zapalila je društvene mreže.

Naime, slavna manekenka se fotografisala u garderoberu u donjem vešu i čarapama, a tom prilikom nije imala brushalter, pa je grudi prekrila rukama.

Adrijana je obula i crne salonke koje su dodatno istakle njene duge noge, a muškarci nisu znali u šta prvo da gledaju i kažu da izgleda prelepo.

Iako je manekenka prošlog meseca napunila 40. godina, čini se da se nije puno promenila u odnosu na vreme kada je bila Viktorijin anđeo, a ne pokazuje ni znake starenja.

Ona je pozirala bez šminke i sa vezanom kosom u rep, no njena koža i dalje deluje perfektno i zategnuto, dok su obožavatelji imali samo reči hvale za njeno telo.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

"Apsolutno neodoljiva", "Četrdesete su nove tridesete", "Da li je moguće da je toliko zgodna i lepa", "Žena se uopšte ne menja", "Ko bi rekao da je rodila dvoje dece", "Noge dva metra", glasili su komentari fanova.

Bivša manekenka na crno-beloj fotografiji nosi i dijamantske minđuše, a čini se da joj je izvirio i nezgodan deo grudi, pošto je na jednom delu slike stavila slovo "X" kako bi ih prekrila.

Podsetimo, Adrijana još odrađuje kampanje za razne brendove, ali manje nego pre jer je odlučila da se posveti odgajanju svojih ćerki Valentine (11) i Sijene (8) koje je dobila s bivšim mužem, bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem (42).

Par je bio u braku od 2009. do 2016. godine, a strani mediji su pisali da je manekenka čuvala svoju nevinost dok nije izgovorila sudbonosno da.

Posle kraha braka s bivšim srpskim košarkašem Markom Jarićem, Lima je bila u višegodišnjoj vezi s turskim piscem Metinom Harom, potom u kratkoj vezi s turskim biznismenom Emirom Ujarom, a sada s "mišićavim frajerom" kog je nedavno pokazala na Instagram storiju.

Video: Bivša srpska snajka tokom božićne večere sluša Jugoslovenku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA