Vrelo iznenađenje Doli Parton za 79. rođendan muža: Posle 43 godine ponovo je Plejboj zečica

"Iskreno, ovo mi je popravilo nedelju, mesec, godinu", "Ti si blago", "Jako te volim. Baš si zgodna", "Opsednuta sam tobom", samo su neki od komentara ispod video snimka Doli Parton

  • 0
Dolly Parton, Doli Parton Doli Parton; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica Doli Parton (75) obukla se kao Plejboj zečica kako bi iznenadila supruga Karla Tomasa Dina za 79. rođendan.

Naime, ona se prisetila kako je 1978. godine pozirala za naslovnicu magazina "Playboy".

- Sećate sam da sam ranije rekla da ću pozirati za naslovnicu "Playboya" sa 75 godina? Pa, imam 75 godina, a magazin više ne postoji - rekla je Doli u video snimku koji je podelila na društvenim mrežama.

- Mom suprugu se uvek sviđala moja naslovnica pa sam pokušala da smislim način da ga usrećim. On i dalje misli da sam zgodna nakon 57 godina braka - dodala je.

75-godišnja Doli obukla je crni bodi bez naramenica, ružičasto-belu leptir mašnu i zečje uši. Pozirala je u tom stajlingu i uporedila fotografiju s naslovnicom iz 1978. godine.

Ovom objavom oduševila je svoje pratioce.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

"Iskreno, ovo mi je popravilo nedelju, mesec, godinu", "Ti si blago", "Jako te volim. Baš si zgodna", "Opsednuta sam tobom", samo su neki od komentara ispod njenog videa, koji možete pogledati u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA