≫ 

Poznati holivudski producent izručen Kaliforniji: Čeka se novo suđenje

On je u Kaliforniji optužen za napastovanje dve žene u dva različita slučaja

  • 1
Harvi Vajnstajn Harv Vajnstajn: Foto: Tanjug/AP

Holivudski producent Harvi Vajnštajn (69) izručen je iz zatvora u Njujorku u Los Anđeles, gde čeka novo suđenje i suočava se sa novim optužbama za seksualno zlostavljanje.

Vajnštajn je prošle godine proglašen krivim za seksualno napastovanje i silovanje zbog čega je osuđen na 23-godišnju zatvorsku kaznu koju trenutno služi.

U januaru 2020. godine u Kaliforniji je optužen za napastovanje dve žene u dva različita slučaja, a u aprilu i junu dodate su mu nove optužbe, prenosi CNN.

Harvi optužen u 11 slučajeva seksualnog napada u kojima se uključuje četiri slučaja silovanja i pet žena, a navodno se napastovanje događalo u periodu od 2004. do 2013. godine.

- Harvi Vajnštajn i dalje tvrdi kako je svaka njegova seksualna aktivnost tokom njegovog celog života bila uz pristanak s obe strane, to se nije promijenilo - izjavio je njegov zastupnik Norman Efman.

Njegov advokat ranije ove godine podneo je pritužbu na kaznu u Njujorku, za koju tvrdi da je " činjenično smrtna kazna" zbog Vajnštajnovog lošeg zdravstvenog stanja.

- Borićemo se kako bi mogao dobije potrebnu medicisku negu i, naravno, kako bi se mogao pošteno lečiti - rekao je advokat tada.

Video: Manijak Vajnstin hrkao tokom izricanja presude, osuđen na 23 godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bakica

    22. jul 2021 | 07:11

    Kako je moguće da tako moćni ljudi dolaze na takav način do žena a one se posle više godina jave da su silovane i kako to dokazati? Čudno, smešno, glupo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA