≫ 

Svi kao omađijani gledaju u nerealno telo Irine Šajk: Bukvalno se ne zna iz kog ugla je bolja

"Ponovo bujne obline u prvom planu", "Gde je Kanje?", "Savršena", "Zgodnija od Kim", glasili su komentari

  • 2
Irina Šajk

Irina Šajk; Foto: Profimedia/Splash

 

Ruska manekenka Irina Šajk (35) "zapalila" je društvene mreže novim fotografijama koje je objavila na Instagram storiju, a na kojima pozira u kupaćim gaćicama.

Naime, Irina je objavila 3 Storija na kojima se vidi ona u donjem vešu dok se fotografiše u ogledalu, zatim u belom i maslinasto zelenom bikiniju na plaži. 

Na sve tri objave se vidi njeno fantastično telo, a svi su posebno zumirali fotografiju na kojoj se vidi njena zadnjica. U prvom planu je njeno savršeno oblikovano telo i veoma duge noge.

Na fotografijama Irina ima mokru kosu i veoma blagu šminku, a usledili su brojni komentari obožavatelja.

"Ponovo bujne obline u prvom planu", "Gde je Kanje?", "Savršena", "Zgodnija od Kim", glasili su komentari .

Pogledajte fotografije:

Podsetimo, manekenka se našla usred brakorazvodne parnice Kanjea Vesta i rijaliti zvezde Kim Kardašijan (40) koja je pokrenuta u februaru ove godine. Javnost je iznenadilo što muzičar ljubi Irinu nakon što je bio šokiran Kiminim zahtevom za razvod i ponašao se bezobrazno prema njoj i otežavao joj situaciju.

Irina je pre Vesta ljubila holivudskog glumca Bredlija Kupera (46) i mnoge je iznenadio njihov raskid. Irina i Bredli počeli su da se viđaju 2015. godine, a dve godine kasnije dobili su ćerku Leu De Senu.

Manekenka je raskinula s Kuperom u junu 2019. godine kada se šuškalo da on ljubi pevačicu Lejdi Gagu, s kojom je snimio film "Zvezda je rođena".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA