≫ 

Bivši prijatelj Anđelini stavlja so na ranu: Nisam siguran da je dete koje je usvojila bilo siroče!

- Siguran sam da ovo dete nije bilo pravo siroče i da nije napušteno - rekao je bivši prijatelj

  • 2
Anđelina Džoli Foto: Paulo Pirez/Newscom/Profimedia

Bivši prijatelj Anđeline Džoli otkriva da nije 100 posto siguran da je njeno najstarije dete bilo siroče kaga da je glumica usvojila.

Naime, Sarat Mounh je vodio neprofitnu organizaciju u Kambodži u to vreme i čak je pomogao Oskarovki da usvoji sina Madoksa.

Legitimitet usvajanja 19-godišnjaka doveden je u pitanje nakon što je glumica obećala da će otkriti ko je Laurin Galindo, žena koja stoji iza nekoliko navodno neetičkih usvajanja u Kambodži, međutim do danas to nije uradila.

Takođe, Laurin je osoba koja je predvodila Medoksovo usvojanje.

Mounh je govorio o svojoj bivšoj prijateljici dodajući da neki nagađaju da su Medoksovi biološki roditelji možda bili živi za vreme njegovog usvajanja i da su ga mogli prodati i za sto dolara.

- Nisam 100% siguran da je Medoks bio siroče iako je bio u sirotištu u to vreme. Bar jedno od roditelja je možda bilo živo za vreme njegovog usvajanja. Ali, nikada nisam postavljao pitanja, niko nije - rekao je Sarat, piše Dejli mejl.

On tvrdi da se on lično predstavio kao Medoksov pravi otac kako bi se ubrzao procez usvajanja.

- To se često događalo u Kambodži. Bilo je mnogo beba koje su roditelji ostavili u sirotištima ili su ih prodali jer nisu mogli da priušte da ih odgajaju - kaže on.

Takođe, Kek Galibru, šef agencije za ljudska prava pod nazivom"Licadho", takođe je verovao da Madoks nije bio siroče za vreme usvajanja. „

- Siguran sam da ovo dete nije bilo pravo siroče i da nije napušteno - rekao je u prošlosti.

Anđelina se još uvek nije oglasila javno po ovom pitanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA