Poludeo je za njom dok ga je služila u restoranu i nijedna prepreka ga nije sprečila da je oženi

Marko Verati ostvario je i drugi najveći san oženivši se ženom svog života, atraktivnom francuskom manekenkom Džesikom Aidi

  • 4
PSG , Montpellier Marko Verati; Foto: Tanjug/AP

Nakon što je s reprezentacijom Italije postao evropski prvak, 28-godišnji fudbaler i igrač PSG-a Marko Verati ostvario je i drugi najveći san oženivši se ženom svog života, atraktivnom francuskom manekenkom Džesikom Aidi.

Njihovo raskošno venčanje nisu propustile brojne poznate ličnosti poput fudbalera Kilijana Mbapea ili bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija, a potom je usledio medeni mesec na kom uživaju ovih dana.

Supružnici su za idealnu destinaciju odabrali Ibicu, ali ne neku privatnu plažu, već popularnu turističku lokaciju koja vrvi od kupača i na kojoj su, naravno, bili glavne zvezde. Razmenjivali su nežnosti, zabavljali se u moru, a društvo im je pravio i Markov sin iz prvog braka.

No najviše pažnje je ipak uspela da privuče atraktivna Džesika u bikiniju koji je malo toga ostavio mašti i malo toga sakrio, a nikome nije promakla ni poprilična razlika u njenoj i Markovoj visini, što njima nimalo ne smeta i ne zamaraju se takvim detaljima jer ona je visoka 176, a Marko 166 cenimetara.

Marko je Džesiku zaprosio u decembru prošle godine i venčali su se 15. jula, čime se ispunila njegova najveća želja jer je, prema pisanju stranih medija, jedva dočekao da joj stavi prsten na ruku.

Upoznali su se 2019. godine u jednom restoranu u Parizu u kom je ona radila kao konobarica. On se nedugo pre toga razveo od prve supruge Laure Zazare, s kojom ima dvoje dece.

Džesika je ubrzo nakon toga ostvarila uspešnu karijeru svetu mode, osvanula je i na naslovnica magazina "Sports Illustrated", a o njenoj popularnosti svedoči i brojka od pola miliona obožavatelja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA