≫ 

Lajdi Gaga zavodljivo izlazi iz bazena dok se sa nje sliva voda: Grudi krije zvezdicama

Pevačica je sve očarala izgledom u bikiniju

  • 1

Muziča zvezda Lejdi Gaga (35) provocira provokativnim snimkom u kom u bikiniju izlazi iz bazena.

Gaga je snimljena dok zavodljivo izlazi iz bazena, a na sebi ima narandžasti bikini, njene gurdi "kipe" i preko njih su samo zvezdice.

Pevačica je snimak podelila na svom Instagram profilu, a njeni fanovi poludelil su za ovim izdanjem, koje je pogledalo više od dva miliona ljudi.

"Predivna si", "Prava sirena", "Boba", "Provokacija", "Odlično izgledaš", "Kakvo telo Gaga ima", neki su od komentara.

Podsetimo, Lejdi Gaga je nedavno prvi put otvoreno govorila o silovanju koje je proživela kao tinejdžerka, a za koje je prošle godine otkrila da se dogodilo.

- Proživela sam nešto što nikome ne bih poželela... Imala sam samo 19 godina kad je producent samo došao do mene i rekao mi da se skinem. Rekla sam mu "ne" i tada je počeo da preti. Rekao mi je da će mi uništiti karijeru - započela je tada svoju priču Oskarovka.

- Nedeljama mi nije bilo dobro. Povraćala sam, a osoba koja me silovala me samo izbacila na put i poslala roditeljima. Dugo sam se samopovređivala, shvatila da to što radim činim kako bih pokazala ljudima da sam me boli umesto da im kažem istinu - rekla je Lejdi Gaga tada kroz suze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA