≫ 

Nokti Britni Spirs uspeli su da skrenu pažnju i sa bezobraznih toples fotki: "Kakva gadost, tuga..."

Njeni obožavatelji su hteli i da se našale, pa su pevačicu šaljivo prozvali Titni Spirs...

  • 0
Britni Spirs Britni Spirs; Foto: Profimedia

Najnovija fotografija Britni Spirs (39) na Instagramu u toplesu oduševila je njene obožavatelje, a u preko 60.000 komentara ispod objave nižu se komplimenti, šale, ali i zabrinutost za pevačicu.

Naime, nekadašnja pop princeza podelila je još jednu toples fotografiju u vrtu, no ovoga puta u kadar su joj "upale" i bradavice. Kako je znala da bi Instagram takvu fotografiju odmah uklonio, bradavice je prekrila "zvezdicama".

Obožavatelji su Britni hvalili zbog hrabrosti ali i slobode koju napokon oseća.

"Napokon se oseća slobodno i nama je neizmerno drago to da vidimo", "Okej, sad si slobodna, dušo", "Još jedan dan za rušenje interneta", "To, kraljice", samo su neki od komentara ispod objave.

Njeni obožavatelji su hteli i da se našale, pa su pevačicu šaljivo prozvali Titni Spirs.

Međutim, ono što je skrenulo pažnju čak i sa toplesa slavne plavuše jesu njeni nokti. Iskidani, neuredni, izazvali su lavinu komentara.

"Obožavam te, ali zar ne vidiš?", "Molim te, saberi se. Ovo ti ne priliči", "Kakva gadost, tuga...", "Silno priželjkujem da se neko na dobar način pozabavi ovom divnom mladom ženom...", neki su od komentara.

Toples fotografije pogledajte u galeriji u nastavku, kao poslednje u nizu:

Nakon borbe za ukidanje starateljstva koju njen otac ima nad njom, a prema kom može da odlučuje i o vrsti kontracepcije koju će pevačica da koristi, Britni je rešila da pokaže da se ponovo oseća slobodno da uradi šta želi. Pevačica ima figuru o kojoj mnoge žene mogu samo da sanjaju, a isticanje figure oduševilo je njenu hordu fanova.

Ono što se može primetiti jesu njeni nokti, sa kojih je lak izgrickan, a Britni je u junu na saslušanju otkrila da joj je zabranjeno čak i da ode na manikir.

Video: Britni uskoro neće moći nijednu odluku da donosi samostalno?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA