Gore je sve u redu, ali će vam se zavrteti u glavi kad vidite šta Lejdi Gaga ima na nogama

"Kuku, šta je to obula?", "Nadam se da neće zglob izvrnuti", "Ja ne bih mogla ni metar da zakoračam u tome", "Neverovatno koliko se ova žena prolepšala, izgleda kao holivudska diva, ako zanemarimo ove čizme", glasili su komentari fanova

  • 1
Lady Gaga Lejdi Gaga / Foto: Shutterstock

Američka pevačica Lejdi Gaga je uslikana prilikom izlaska iz jednog studija u Njujorku gde je snimala emisiju, a tom prilikom je nosila "ludačko" visoke štikle.

Naime, slavna pevačica je izašla iz studija u crnoj haljini, crnim kožnim čizmama koje imaju visoku platformu skoro 30 centimetara, dok je u ruci držala crnu tašnu.

Ceo izgled je upotpunila naočarima za sunce, a kosu je vezala u visoku punđu i imala je blagu šminku.

Društvo joj je pravio telohranitelj, koji ju je pratio u stopu, dok je ona potpisivala autograme svojim obožavateljima.

"Kuku, šta je to obula?", "Nadam se da neće zglob izvrnuti", "Ja ne bih mogla ni metar da zakoračam u tome", "Neverovatno koliko se ova žena prolepšala, izgleda kao holivudska diva, ako zanemarimo ove čizme", glasili su komentari fanova.

Iako za sebe kaže da nije bila na plastičnim operacijama i da se ponosi svojim italijanskim nosom, brojne slike iz mladosti, a i razni ugledni hirurzi govore suprotno.

- S obzirom na to da joj nedostaju ekspresije lica, pretpostavljam da je stavljala botoks. Očita je razlika i u njenom nosu, pa se sigurno podvrgla rinoplastici - rekao je jedan britanski hirurg.

Fotografije slavne umetnice pogledajte u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA