Dženifer Lopez se jedva "odlepila" od Bena, ali detalj oko vrata pokazuje koliko je luda za njim

- Koliko ta Dženifer ume da se uvuče pod kožu - komentarisala je jedna obožavateljka

  • 4
Dženifer Lopez Jennifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Vasquez-Max Lopes / BACKGRID

Američka pevačica Dženifer Lopez (52) uslikana je u šopingu u Monaku, a tom prilikom je nosila ogrlicu na kojoj piše ime njenog starog-novog dečka Bena Afleka.

Naime, Džej Lo je nosila ogrlicu na kojoj piše "BEN", a svi komentarišu da ona i te kako zna kako da se uvuče pod kožu muškarcima.

- Koliko ta Dženifer ume da se uvuče pod kožu, kao da nikad pre nikoga nije volela - komentarisala je jedna obožavateljka.

Inače, ovo je prvi put za nekoliko dana da je pevačica uslikana bez glumca, od kog se bukvalno ne odvaja.

Latino diva isprva je vešto krila nagađanja i pravu prirodu odnosa sa Benom, ali nije trebalo mnogo vremena da ih paparaci uslikaju u strasnim poljupcima.

Naime, iako su ih paparaci nekoliko puta uslikali, nisu se oglašavali za javnost, no onda je pevačica za svoj 52. rođendan objavila sliku na kojoj je u zagrljaju sa glumcem i to ni manje ni više nego na megajahti.

Izgleda da je povod vrlo jasan ovog puta kada je po prvi put na Tviteru Dženifer Lopez postavila fotografije nje i glumca Ben Afleka u zagrljaju kako razmenjuju strasne poljupce.

Naočigled svih se pohvalila pre svega svojim zanosnim telom, a potom i svojim dečkom Benom. Ono što je na drugi pogled privuklo pažnju jeste mega jahta na kojoj provode vreme u Francuskoj, koja košta 130 miliona dolara.

Oni su pevačicin rođendan proveli u Sen Tropeu, a paparaci su ih u više navrata uslikali kako se ljube i grle na pomenutoj jahti koja ima 4 sprata.

Čak su ponovili i čuvenu scenu iz "Jenny from the block" muzičkog videa u kojoj Ben hvata pevačicu za zadnjicu dok ona leži na stomaku i sunča leđa na palubi.

Podsetimo, Ben i Dženifer počeli su da se zabavljaju davne 2002. godine, ubrzo su se verili i trebalo je da se venčaju u septembru 2003. godine. Međutim, raskinuli su početkom 2004.

Njihova hemija je izgleda jača od svake veridbe i razdvojenosti, pa njihova ljubav sada cveta u punom sjaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA