≫ 

Kanje Vest živi na stadionu, odbija da ga napusti dok ne završi svoje "umetničko delo"

"Donda" je dobio ime po voljenoj majci Dondi Vest, koja je preminula 2007. godine nakon što se podvrgla liposukciji i operaciji smanjenja grudi

  • 0
Kanje Vest Kanye West Kanje Vest: Foto: Profimedia/JPI Studios/Avalon.red / Avalon Editorial

Američki reper Kanje Vest (44) navodno već neko vreme živi na stadionu "Mercedes-Benz" u Atlanti jer pokušava da završi svoj dugo očekivani muzički album pod nazivom "Donda".

Naime, reper je prošle nedelje organizovao zabavu povodom slušanja albuma, a ploču je planirao da objavi u petak. No, izlazak albuma je odložen i Kanje je ostao na stadionu kako bi dovršio svoje umetničko delo, koje mnogi već sada hvale.

Kanjeov predstavnik je rekao za "The Associated Press" da reper planira da ostane na stadionu dok ne završi svoj 10. studijski album, na koji je veoma ponosan.

"Donda" je dobio ime po voljenoj majci Dondi Vest, koja je preminula 2007. godine nakon što se podvrgla liposukciji i operaciji smanjenja grudi.

Idući dan je zbog komplikacija preminula u svojoj kući. Obdukcija je pokazala da je njeno srce bilo u lošem stanju i da je to uzrok smrti.

Nakon toga donesen je tzv. Dondin zakon, koji od estetskih hirurga zahteva da urade sve potrebne pretrage pre operacija i tako potvrde može li se pacijent podvrgnuti istoj.

Inače, na zabavi slušanja albuma prisustvovala je i Vestova uskoro bivša supruga Kim Kardašijan (40) s njihovo četvoro dece, pa mnogi komentarišu da je par ostao u dobrim odnosima i nakon rastanka.

Među ostalim velikim imenima u publici bili su bivši košarkaš Šakil Onil (49), pevač Si Lo Grin (46) i reper Big Boi (46). Čak je i naša pevačica Jelena Karleuša komentarisala Kanjeovu izvedbu i rekla da je on pravi umetnik i da je njegova muzika prava umetnost.

Podsetimo, dok je svirala pesma "Love Unconditionally", koja govori o njegovom propalom braku, Kanje se zbog burnih emocija srušio na pod stadiona.

- Bez obzira na sve, nikad ne napuštaš svoju porodicu - uzastopno govori Kanjeova majka tokom pesme.

- Ja ću zauvek biti Kanjeov najveći fan. On je otac moje dece. Kanje će uvek biti porodica - nedavno je ispričala Kim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA