Điđi Hadid prošetala sa ćerkom: Svima su za oko zapala dečija pozlaćena kolica

"Zašto je uvek sama sa detetom?", "Gde je Zejn", "Prelepa je i dalje", "Mislim da joj treba odmor", "Kome još trebaju kolica sa zlatnim krilima haha?", glasili su komentari fanova

  • 3
Điđi Hadid

Điđi Hadid; Foto: Tanjug/AP

Američka manekenka Điđi Hadid (26) je uslikana dok je sa svojom ćerkom Kai išla na ručak u Njujorku, a tom prilikom je gurala veoma skupa dečja kolica.

Naime, lepa manekenka je išla u "The Smile" restoran u opuštenoj odevnoj kombinaciji sa pozlaćenim kolicima "Cybex by Jeremy Scott Wings Collection" koja koštaju oko 2.500 evra.

Hadidova je bila sva u belom - nosila je bele pantalone sa cirkonima i belu majicu kratkih rukava, dok je obula bele patike, a na sve to maslinastozelene čarape.

Lepa manekenka je ceo izgled upotpunila braon naočarima za sunce i s puno nakita, a svi se pitaju gde je njen partner Zejn.

"Zašto je uvek sama sa detetom?", "Gde je Zejn", "Prelepa je i dalje", "Mislim da joj treba odmor", "Kome još trebaju kolica sa zlatnim krilima haha?", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, rođena je u bogatoj porodici, i njena mama Jolanda takođe je bila uspešna manekenka, a zaradila je i snimajući rijaliti šou "The Real Housewives of Beverly Hills".

S druge strane, njen otac Mohamed je trgovac nekretninama, čije se bogatstvo procenjuje na više od 100 miliona dolara.

No iako su roditelji njoj i njenoj sestri Beli, koja je takođe top-model, omogućili lagodno odrastanje, Điđi je svoje bogatstvo, koje prema poslednjim procenama iznosi oko 29 miliona dolara, stekla potpuno sama, kako je nedavno na Instagramu otkrio njen otac.

- Kojih 20 stvarni niste znali o Điđi Hadid? 1. Samostalno se obogatila i nikada nije uzela ni dolar od svojih roditelja - započeo je svoj hvalospjev ponosni tata, a iako nije do kraja nabrojio svih 20 zanimljivosti, otkrio je i da Điđi bila uspešna odbojkašica, da je nakon srednje škole primljena na Univerzitet forenzičke psihologije u Njujorku i da je snimila više naslovnica "Voga" od ijedne druge manekenke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    29. jul 2021 | 19:55

    Imaju u Aksi da se kupe

  • Nina

    29. jul 2021 | 22:22

    Kolica nisu pozlacena, koriste ih mnoge poznate licnosti i u Srbiji. I kostaju 1700e zato sto su ceo sistem,nosiljka,kolica za lezanje i za sedenje. Koriste se od rodjenja do 17kg

  • No name

    29. jul 2021 | 17:11

    Ovakva kolica ima nasa blogerka Ena Luna iz Novog Sada....tako da Djidji nisi prva koja ih je prosetala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA