≫ 

Prelepi detalji ljubavne priče Breda i Dženifer! Sve je delovalo idealno, onda se pojavila Anđelina

Krajem jula 2000. godine Dženifer Aniston i Brad Pit stali su pred oltar, a sve oči sveta bile su uprte u njih

  • 3
brad pitt jennifer aniston

Bred i Dženifer; Foto: Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit nekada su bili par iz snova, a punili su naslovnice medija širom sveta. Prošla je 21 godina otkako je taj zlatni par Holivuda stao pred oltar, a prisetili smo se kako su se upoznali i ostalih detalja njihove veze.

Najveću facu Holivuda i omiljenu slatkicu s malih ekrana 1998. godine upoznali su njihovi agenti sredivši im dejt na slepo.

- Znali smo od prvog susreta da je to to. Ceo dejt bio je predivan i sve nam je došlo jako prirodno - ispričala je onda Dženifer medijima.

Godinu dana kasnije, tačnije u septembru 1999. godine debitovali su zajedno na crvenom tepihu na dodeli nagrada Emi. Ceo svet je odmah poludeo za njima, a iste godine objavili su i da su vereni.

Na Stingovom koncertu u Njujorku oboje su gostovali, a upravo je na pozornici Dženifer pokazala svoj verenički prsten. Krajem jula 2000. godine par je izrekao sudbonosno da na luksuznoj ceremoniji u Malibuu.

Aniston je u to vreme bila najveća zvezda serije "Prijatelji", a sa suprugom se pojavila na malim ekranima upravo u kultnom sitkomu. Njegov lik, Vil, mrzeo je Rejčel Grin, a tom epizodom producenti su napravili pun pogodak. Činilo se kao da im nema kraja, a delovali su i zaljubljenije no ikada.

Godinama su blistali na crvenim tepisima i delovali su kao da ih ništa ne može rastaviti, no onda je Bred 2004. godine na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit" upoznao Anđelinu Džoli. Razišli su se pred očima javnosti, a svi su te 2005. godine čekali da se Dženifer oglasi o njegovoj neveri.

- On sam odlučuje o svemu i može da radi šta želi. Rastali smo se, a možete videti i zašto - rekla je tada.

Bred i Anđelina 2006. godine dobili su svoje prvo biološko dete, Šilo, a zajedno imaju ukupno šestoro dece. Venčali su se tek 2014. godine na privatnoj ceremoniji u Francuskoj, ali njihov brak nije bio dugog veka. Godinu kasnije i Dženifer je drugi put stala pred oltar, i to s Džastinom Teruom, ali ni oni nisu dugo izdržali zajedno.

U septembru 2016. godine Džoli je predala zahtev za razvod od Pita, a još danas pune medije zbog borbe za starateljstvo nad decom.

Pričalo se i da će se Pit pomiriti s Aniston, no par je govorio kako su samo dobri prijatelji. Zajedno su proslavili Dženiferin 50. rođendan pre dve godine, a u januaru 2020. podstakli su glasine da su zajedno zbog prisnog odnosa na SAGA nagradama.

Ipak, svako je išao svojim putem, a kako kažu, u dobrim su odnosima.

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    30. jul 2021 | 09:10

    Baš je briga, bila je sa Bredom u godinama kad je bio najbolji frajer🤩

  • Ali!!

    30. jul 2021 | 19:46

    Ona ga i dalje voli!!!A on voli Anđu.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA