≫ 

Skarlet Johanson tužila Dizni: Tvrdi da je surovo oštećena, a oni poručuju da je "dodatno zaradila"

Glumica je podigla tužbu protiv Diznija, jer tvrdi da su svojim postupcima prekršili njihov ugovor u vezi filma "Crna udovica" i to na njenu štetu, a oni odgovaraju da su joj pomogli

  • 1
Skarlet Johanson, Skarlet Johanson, "Black Widow" / Foto: Profimedia/SplashNews.com

Skarlet Johanson (36) u četvrtak je podnela tužbu protiv Diznija, piše People.

Razlog je taj što je Dizni, navodno, prekršio ugovor koji su imali sa njom, a koji se tiče filma "Crna udovica" u kojem Skarlet glumi glavnu ulogu Nataše Romanove.

"Crna udovica" nedavno je stigla u bioskope, ali i na striming platformu Dizni+. Skarlet tvrdi da joj je ugovor sa Diznijevim Marvel Entertejmentom garantovao ekskluzivno prikazivanje filma u bioskipima, te da joj je ovakva odluka finansijski naštetila, pošto je sklopila ugovor u kom glavni deo njene plate zavisi o uspehu filma u bioskopima.

- Dizni je namerno prekršio ugovor kako bi sprečio gđu. Johanson da u potpunosti ostvari koristi svog dogovora s Marvelom - piše u tužbi.

Njen advokat Džon Berlinski izjavio je da takvo ponašanje krši prava glumaca i da se nada kako će to uspeti da dokažu na sudu.

- Nije tajna da Dizni pušta filmove kao što su "Crna udovica" u distribuciju putem Diznija+, kako bi povećali broj pretplatnika i time povećali cenu svojih deonica, iako se sada skrivaju iza kovida - izjavio je.

Berlinski je dodao kako je siguran da ovo neće biti poslednji slučaj u kojem se neko usprotivio Dizniju.

- Koliko god se oni pretvaraju, imaju obavezu poštovati ugovore koje sklope - završio je advokat.

S druge strane, PR Diznija poručio je da ovakva tužba nije valjana.

- Ova tužba bezosećajno ignoriše užasavajuće i dugotrajne posledice korona virusa na svet. Dizni je u potpunosti poštovao ugovor s gđom. Johanson i ovakva distribucija pomogla joj je u dodatnoj zaradi - izjavio je.

Johanson radi s Marvelom sve od 2010. godine, ali je jednom prilikom izjavila da ne planira ponoviti ulogu Crne udovice.

- Volela bih da nastavim saradnju s Marvelom na drugačiji način, jer zaista poseduju izuzetno bogatstvo zanimljivih priča - izjavila je glumica.

Video: Skarlet Johanson je prećutno podržala seksualnog predatora, a onda uradila nešto još gore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    30. jul 2021 | 14:59

    Film je toliko glup da sam ga ugasio posle 7 minuta. 🍌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA