≫ 

Isplivali detalji veze Adel i agenta Lebrona Džejmsa: Ne razdvajaju se, a priča da su neozbiljni

Nakon što je javno pokazala dečka, ne prestaje da intrigira vezom

  • 0
Adele, Rich Paul Adel i Rič Pol, Foto: Profimedia/Christian Petersen / Getty images

Slavna pevačica Adel (33) nedavno je javno pokazala dečka Riča Pola (39), kada su se zajedno pojavili na finalu NBA-a u Finiksu sredinom jula, a sada su isplivali detalji ove romanse.

Adel i agent košarkaša Lebrona Džejmsa navodno su u ljubavi još od maja, piše Page Six, ali navode da njihova veza ipak nije ozbiljna.

Pevačica i njen dečko pre nekoliko dana ponovno su viđeni zajedno, ovog puta na sastanku sa još jednim parom u Njujorku. Navodno su pri ulasku u restoran razmenjivali nežnosti i delovali su veoma srećno.

- To nije ništa jako ozbiljno, ali se dobro zabavljaju - rekao je pouzdani izvor za People i dodao da oni imaju nekoliki zajedničkih prijatelja zbog čega provode zajedno još više vremena.

Adel su još prethodne godine povezivali s američkim reperom Skepta, iako su viđani zajedno, pevačica se nije oglašavača o privatnom životu.

A da osim muzike voli i sport, Adel je otkrila nedavno na svojem Instagram profilu. Naime, uoči nedavno održanog finala Evropskog fudbalskog prvenstva bodrila je svoje u dresu engleske reprezentacije.

Podsetimo, Adel se 2019. razvela od supruga Sajmonom Koneckija, sa kojim ima sina Anđela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA