"Za najbolju zadnjicu na svetu samo najbolje": Ben je Dženifer poklonio dijamantsku dasku za šolju

Glumac je Džej Lo, pre skoro dve decenije, "obradovao" bizarnim poklonom

  • 2
Dženifer Lopez, Ben Aflek, Jennifer Lopez, Ben Affleck Dženifer Lopez, Ben Aflek,, Foto: MEGA Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek oduševili su sve kada su obnovili svoju ljubav nakon 17 godina od raskida veridbe, a mnogi su zaboravili bizaran poklon koji je Džej Lo dobila od Afleka pre skoro dve decenije.

U prošlosti, oni su često kupovali poklone jedno drugom i na taj način, nekada romantičan, nekada pomalo čudan za javnost, izjavljivali ljubav. Ben, čak i nakon 19 godina, danas nosi sat koji mu je Dženifer poklonila. Međutim, njegov poklon za pevačicu definitivno nema konkurenciju.

Naime, glumac je jednom prilikom svoju dragu obradovao daskom za wc šolju prekrivenu dijamantima, za koju je navodno iskeširao 105.000 dolara, a priča se i da ju je sam dizajnirao.

- Dženifer je moja princeza i zaslužuje samo najbolje, čak i kad je reč o kupatilu - navodno je rekao Aflek jednom prijatelju, dok su američki mediji tih dana pisali: "Za najbolju zadnjicu na svetu samo najbolje".

Nakon njihovog raskida verdbe 2004. godine, nije poznato gde je završio ovaj više nego specifičan poklon, a budući da Ben Aflek svoj sat nosi sa sobom svuda kao amajliju, nimalo ne bi čudilo da Dženifer još uvek čuva dijamantsku dasku za wy šolju koju krase rubini, safiri, biseri i jedan dijamat.

Podsetimo, par je bio veren i trebalo je da se venčaju 2003. godine, međutim sve je otkazano. Nakon što je latino diva raskinula vezu s bivšim bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, ubrzo se pomirila s Aflekom, a ako je suditi po paparaco slikama koje svakodnevno objavljuju strani mediji, Dženifer nikad nije bila srećnija.

Očigledno je da diva blista, te da nakon ljubavnog brodoloma sa Rodrigezom konačno možemo videti osmeh na njenom licu, a nedavno su ponovo uslikani na romantičnom putovanju u Kapriju koje nije prošlo bez paparaca, ali i lavine ljudi koji su ih u stopu pratili, ipak držeći se za ruke delovali su zaljubljeniji nego ikad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojadin pavlovic

    31. jul 2021 | 02:05

    Benjamin geza bolt alkos stari , sav je izbuzemljen od tableta protiv alkohola . Lecio je se par godina a ona menja frajere ko cicolina, krpa nasla zakrpu!!

  • Biljana

    2. avgust 2021 | 10:32

    Bitna je ljubav i samo saznanje da si nekome ceo Svet🍀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA