≫ 

Rijana je "teška" 600 miliona dolara, a prošetala se ulicama Njujorka kao "sav normalan svet"

Sve je iznenadila stajlingom

  • 2
Rihanna, Rijana

Rijana; Foto: Tanjug/AP

Američka pevačica poreklom sa Barbadosa Rijana (32) je uslikana dok je izlazila iz jedne zgrade u Njujorku, a tom prilikom je bila skoro neprepoznatljiva.

Naime, pevačica je nosila sportski kačket kojim je sakrila svoje lepe oči, dok ostatak lica nije prekrila zaštitnom maskom, pa je mnogi zbog toga kritikuju.

Ona se uputila na kuglanje sa svojim prijateljima, a kasnije im se pridružio i njen dečko Asap Roki, s kojim je u vezi duže od godinu dana.

Iako je u prvi mah niko nije prepoznao, ona je svakako privukla pažnju paparaca koji je u stopu prate, jer je prošetala u veoma kratkoj crnoj haljinici i džemperu koji je bio duži od nje, a otkrila je i svoje duge, zategnute noge.

Rijana je obula bele sandale na vezivanje, a fotoreporteri su je prepoznali po prepoznatljivim tetovažama koje ima na stopalima.

Pevačica je vidno smršala, pa njena figura sada izgleda fantastično kao i ranije, a čini se da je "skinula" minimim 15 kilograma, koje je dobila u poslednje dve godine.

Fanovi širom sveta su oduševljeni kako pevačica sada izgleda i željno očekuju njen novi muzički album.

Podsetimo, Rijana je pre nekoliko meseci priredila online modnu reviju "Savage X Fenty Show" koja se emitovala na Amazonovoj platformi "Prime Video", a zahvaljujući prodaji šminke i donjeg veša pod njenim imenom, ona je trenutno "teška" 600 miliona dolara i nalazi se na listi najbogatijih žena sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA