Kortni Kardašijan izlazak iz karantina proslavila toplesom: Bila je nestašna dok je bila "zatvorena"

- Deset dana karantina...- napisala je Kortni u opisu objave na kojoj pozira u toplesu

  • 1
Kourtney Kardashian, Kortni Kardašijan Kortni Kardašijan; Foto: Instagram/kourtneykardash

Američka rijaliti zvezda Kortni Kardašijan (42) objavila je nove fotografije na društvenoj mreži Instagram na kojima je otkrila da je poslednjih deset dana provela u karantinu.

Naime, Kortni je objavila fotografije na kojima pozira u odrazu ogledala samo u bademantilu ispod kog nije nosila donji veš, a iza nje stajao je njen dečko, bubnjar Travis Barker.

Kortni je želela da pokaže šta su ona i njena porodica radili za vreme izolacije pa se tako može videti da se ošišala, da je gledala filmove, uživala u svom dvorištu, no više od svega privuklo je pažnju to što je pozirala u toplesu.

- Deset dana karantina...- napisala je ona u opisu objave, a njen dečko joj je odmah odgovorio uz emotikone srca: "Deset dana sa tobom"

Kortni je ovom objavom prikupila više od 1,5 miliona lajkova, dok je na pomenutoj društvenoj mreži prati 135 miliona ljudi.

Vidi se da rijaliti zvezda ne nosi šminku na poslednjim objavama, a pored toga što svi komentarišu da je prirodno lepa, muški deo pratilaca zumira fotografije kako bi videli da li nosi bar gaćice.

Podsetimo, Kortni je početkom godine potvrdila svoju vezu sa bubnjarem Travisom na društvenim mrežama. Ona je tada objavila fotografiju na Instagramu na kojoj se drži za ruke sa Barkerom i tako je ozvaničila svoju vezu pred milionima fanovima.

Novopečeni ljubavni par je pre nekoliko nedelja otišao u Palm Springs u Kaliforniji, gde njena majka Kris Džener ima kuću (65).

- Zajedno su u Palm Springsu, izlaze oko mesec-dva dana. Dugo su bili prijatelji, ali postalo je romantično. Trevisu se ona sviđa već neko vreme - rekao je nedavno izvor blizak rijaliti-zvezdi za magazin "People".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miluje prvi

    5. avgust 2021 | 21:10

    Greote,gdje je zalutala ova zena sa ovim dazdevnjakom,uzas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA