≫ 

Keti Grifin operisala tumor: Odstranili joj deo pluća, evo kako se oseća nakon intervencije

- Idem na operaciju uklanjanja polovine levog dela pluća. Da, imam rak pluća iako nikada nisam pušila -  navela je glumica na Tviteru

  • 0
Keti Grifin, Kathy Griffin Keti Grifin, Foto: Profimedia/The Photo Access

Američka glumica i komičarka Keti Grifin nedavno je otkrila da ima rak levog plućnog krila, a sada je njen portparol otkrio da se već operisala. 

- Idem na operaciju uklanjanja polovine levog dela pluća. Da, imam rak pluća iako nikada nisam pušila -  navela je glumica ranije a Tviteru.

Prema njenim rečima, lekari su bili vrlo optimistični s obzirom da je rak u prvoj fazi i obuhvatio je samo jedno plućno krilo.

- Keti se sada oporavlja i odmara. Doktori kažu da je operacija prošla bez komplikacija - rekao je njen portparol.

Komičarka je na društvenim mrežama napisala da su doktori optimistični i da se nada da joj nakon operacije neće biti potrebna hemioterapija ni radijacija. Svojim fanovima poručila je da se čuvaju i redovno idu na preglede.

Glumica, rođena 1960. godine, osvojila je dve američke televizijske nagrade Emi i tokom deset godina je na CNN-u vodila program za novogodišnju noć.

Keti Grifin je 2017. godine izazvala polemiku na društvenim mrežama gde je postavila fotografije odsečene glave koja liči na tadašnjeg predsednika SAD Donalda Trampa. Glumica je tada izgubila posao na CNN-u i bila je prinuđena da otkaže nekoliko stendap predstava, jer je dobijala pretnje smrću.

Video: Telegraf posetio legendarnu pevačicu koja se treći put bori protiv tumora

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA